Reisgidsen Marrakech

Meer over Reisgidsen Marrakech

Als je van plan bent een stad of een land te bezoeken waar je nog nooit bent geweest, dan is het handig om eens een reisgids door te lezen. Dat geldt ook voor Marrakech, dé stad in Marokko. Na het lezen van een goeie reisgids heb je al snel een aardige basis in huis. Je weet dan tenminste iets over de stad en kom je niet zo snel voor verrassingen te staan. Daarom wordt echt aanbevolen eerst eens een reisgids door te lezen. Veel plezier daarmee!

Van uitgeverij Kosmos is een interessante reisgids over deze geweldige stad. Bijna 180 bladzijden staat garant voor duidelijke informatie. Er zitten ook mooie kleurenfoto`s bij. Na het lezen weet je beslist wel meer over Marrakech. In het Nederlands geschreven en voor de zachte prijs van ongeveer 15 euro. Snel bestellen dus bij www.dezwerver.nl

Deze reisgids in het Engels geschreven maar mag je eigenlijk niet missen. Alles wat er te koop is in de stad Marrakech en omgeving zul je hierin vinden. De uitgever is niemand minder dan Time-out Guides. Dat betekent kwaliteit voor een extra voordelige prijs. Ruim 250 pagina`s staan bol van praktische informatie, illustraties en tips wat betreft eten, drinken en uitgaan. Voor nog geen 21 euro heb je een sieraad in je boekenkast staan. En natuurlijk wil je deze unieke reisgids hebben dus snel bestellen bij www.dezwerver.nl. Goede keuze hoor!

In het Duits geschreven is deze superreisgids van uitgeverij Reis Know How. Niet alleen over Marrakech maar ook bijvoorbeeld over het zuiden van het land en over nog veel meer. En wat wil je…bijna 570 bladzijden! Niet te geloven en dan zul je denken dat deze reisgids een kapitaaltje gaat kosten? Nee hoor, je hebt deze kanjer voor ongeveer 23 euro, en dat is bijna te geef. Echt, zonder deze reisgids kom je niet op de hoogte van Marrakech en omgeving. Bestel nu maar voordat deze reisgids is uitverkocht. Dat kan alleen bij www.dezwerver.nl.

Een makkelijk reisgidsje dat je zo in je binnenzak steekt. Van uitgeverij Lonely Planet dus dat zit wel goed! Klein maar fijn want bijna 180 bladzijden geven je de informatie die jij nodig hebt en, daar gaat het toch om? Voor rond de 11 euro ben jij de man of vrouw die gelukkig zal zijn met deze reisgids. Toe maar, bestel maar snel via www.dezwerver.nl

Deze reisgids behandelt in het bijzonder de fijne hotels in Marrakech en de Marokkaanse keuken. Dat is weer eens iets anders. De uitgeverij is Hg2 en de gids is in het Engels geschreven. Bijna 200 bladzijden leesplezier en na het lezen weet je veel over het eten en ken je de beste hotels. Voor nog geen 23 euro en daar is niks van te zeggen of wel dan! Een goede raad. Vlug bestellen want iedereen die naar Marrakech gaat wil deze reisgids. Laat je niet verrassen met `op is op` dus bestel. Dat kan heel simpel via www.dezwerver.nl

Uitgeverij Penguin Books Ltd heeft een pocketboekje vol met informatie over eigenlijk alles. Een reisgids die op alle vragen duidelijke antwoorden geeft. De 128 bladzijden zijn in het Engels geschreven en de prijs is nog geen 11 euro. En voor dat geld weet je knap veel over Marrakech. Bestellen is zeker de moeite waard via www.bol.com.

En een mooie plattegrond, én bijzonder veel informatie over de beste winkels, hotels en restaurants, én de allerbeste bezienswaardigheden, dan moet je beslist deze reisgids bestellen bij www.bol.com. Marrakech heeft na het bestuderen van deze reisgids weinig geheimen meer. Bijna 130 bladzijden voor jou, van uitgeverij AA Publishing. En dat voor nog geen 10 euro. In het Engels geschreven al die bijna 130 bladzijden.

Puur informatie. Geen flauwekul er om heen. Puur informatie over Marrakech over hoe in die stad te komen. Wat te doen wanneer je er bent en waar het allemaal te doen is. Dat is nou echt een reisgids waar je iets van opsteekt. Voor nog geen 8 euro weet je dus erg veel. En dat wordt allemaal beschreven in 180 pagina`s. In het Engels geschreven dus hupsakee, bestellen deze reisgids bij www.bol.com.