Vakantie Marrakech

(7)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hivernage Hotel & Spa

Hivernage Hotel & Spa ligt op een steenworp afstand van de Medina en de souks van Marrakech. Elke kamer beschikt over satelliet tv en gratis WiFi.

Vanaf € 109,- Alleen hotel

Bab Hotel

Het Bab Hotel ligt in het hart van de wijk Gueliz in Marrakech. Het beschikt over lichte kamers in loft stijl met een terras of balkon, een zwembad en de Sky Bar. Het restaurant serveert creatieve gerechten met een gevarieerde combinatie van smaken.

Vanaf € 70,- Alleen hotel

Dellarosa Hotel Suites & Spa

Het Dellarosa Hotel Suites & Spa is ideaal gelegen in Hivernage, in het hart van Marrakesh. Het biedt een luxueuze en vredige omgeving, comfortabele kamers en uitstekende faciliteiten.

Vanaf € 54,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

Meer over Vakantie Marrakech

Marrakech staat als stad bekend met de bijnaam `De Rode Stad`. Daarnaast heeft de stad nog de bijnamen `Duizend en één nacht sprookje ` en `Parel van Marokko`. Deze bijnamen krijg je als stad niet voor niets. Marrakech is dan ook een bijzondere stad met een bijzondere magie. Maar waarom gaan er zoveel mensen heen terwijl de stad niet eens aan een zee ligt? Is het de unieke ligging van de stad aan de voet van het Atlasgebergte? Is het voor het fantastisch fijne weer? Is het om de eeuwenoude cultuur of is het omdat de bewoners zo ontzettend vriendelijk zijn? Als je het juiste antwoord wilt weten, ga er dan maar eens heen.

Marrakech is echt zo`n stad die je eens in je leven moet hebben meegemaakt. En dat kan! Wil je alles goed hebben geregeld, dan ga je natuurlijk met het vliegtuig en neem je in de stad één van de fijne hotels. Ga maar eens kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-marrakech en laat je verrassen. Dat ziet er geweldig uit! Je wilt nu zeker de stad gaan bezoeken dus ga je boeken. Dat boeken is eenvoudig te doen bij http://stedentrip.com/stedentrip-marrakech.

De vliegreis naar Marrakech

Dat er een heel andere cultuur is op slechts enkele uren afstand. Het is bijna niet te geloven. Dat overkomt je met een vliegreis. Want vliegen gaat hartstikke snel. Buiten dat is vliegen natuurlijk superveilig, supercomfortabel en supervoordelig. Een vliegreis geeft een vakantiegevoel dat je met een ander vervoermiddel niet krijgt. Vliegen is ook nog eens ontspannend en ook wel spannend! Je gaat naar Marrakech en diverse reisaanbieders willen je helpen om van je vakantie een succes te maken. Zo`n reisaanbieder is www.wtc.nl. Een andere reisaanbieder is www.ebookers.nl. Daarnaast is het goed om te weten dat ook www.cheaptickets.nl altijd voor je klaar staat. Je moet wel nog even een hotel vinden.

Combinatie vliegreis naar Marrakech maar dan met een hotel

Bij deze combinatie is jouw onderkomen voor een bepaalde periode al besproken. En dat scheelt in de tijd want je hoeft geen hotel te zoeken. Na een avontuurlijke vliegreis kom je aan op het vliegveld. Daar neem je een taxi. Deze taxi zet je voor de deur van je hotel af. Omdat je weet dat alles tot in de puntjes is geregeld, heb je een nóg fijnere vakantie.

Toon op kaart
Toon als lijst