Vliegticket Marrakech

Meer over Vliegticket Marrakech

Wat is dat toch altijd weer een belevenis. Wat is het toch altijd weer een vliegfeest. En wat is het toch altijd snel voorbij. Ja, vliegen is heerlijk, superveilig, snel, comfortabel, inspannend en ook weer ontspannend. Je bent op je plaats van bestemming voordat je het weet, zo snel gaat zo`n vliegreis. Aan de verstrekte tijden en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Beiden kunnen behoorlijk fluctueren. Een plezierige vliegreis toegewenst naar Marrakech!

Met Air France maak je samen het vliegfeest compleet. Je maakt maar liefst twee tussenlandingen en dat allemaal voor ongeveer 700 euro per persoon inclusief een retourvlucht. Wat houdt je vliegfeestje dan in? Het volgende: je vertrekt uit onze hoofdstad Amsterdam om 08:00 uur en dat is best wel vroeg. Je vliegt eerst naar Parijs en je landt op vliegveld Charles de Gaulle om 09:25 uur. Heel veel tijd heb je tot je beschikking om te ontbijten en om nog meer dingen te doen. Je verlaat Frans grondgebied pas om 15:25 uur om naar de superstad Casablanca te vliegen. Je wordt in Marokko welkom geheten om 17:30 uur. Bijna een uur de tijd voordat je het laatste stuk gaat vliegen want om 18:20 uur vlieg je weer verder. In Marrakech zul je neerstrijken om 19:00 uur. Niet gek hè zo`n fijne vliegreis! Je moet wel snel boeken want vol is vol. Ren dus nu meteen naar je computer en reserveer dat ticket via www.cheaptickets.nl

Natuurlijk wil Royal Air Maroc jou wegbrengen vanaf Schiphol naar Marrakech. Je maakt tijdens deze vlucht een tussenlanding in Casablanca. Je verlaat Nederlands beton om 14:30 uur. Om 17:00 uur ben je alweer in Casablanca, zo snel gaat het allemaal. Bijna anderhalf uur om jezelf te vermaken want om 18:20 uur vlieg je naar je eindbestemming Marrakech. Aankomst staat gepland om 19:00 uur. Zeker geen verkeerde vliegreis hoor en dat voor ongeveer 1230 euro. Je mag uiteraard ook weer terug. Deze interessante reisprijs is per persoon. Ga nu maar snel boeken via www.cheaptickets.nl

Iberia vliegt vanuit Amsterdam naar Madrid en dan naar Marrakech. Vroeg uit de veren want je vertrekt al om 08:00 uur in de ochtend. Om precies 10:30 ben je op Spaans grondgebied; maak je dat ook eens mee. Superlang de tijd om Madrid te bekijken want pas om 17:30 uur stijg je weer op. Om 18:20 uur ben je op je plaats van bestemming, Marrakech. Leuke vlucht, mankeert helemaal niets aan en dat voor rond de 1100 euro. Per persoon en retour uiteraard. Deze vlucht met een Spaanse tussenstop kun je heel makkelijk boeken bij www.vliegwinkel.nl. Het eerste gedeelte vlieg je in een Airbus 321. Vanaf Madrid stap je over in een Boeing 737.

Een grootse vlucht is dit hoor. Met British Airways. Laat je maar eens aangenaam verrassen. Zeg maar dag met je handje vanaf Schiphol om 08:35 uur. Je vliegt namelijk eerst naar Londen, toch leuk of niet dan! Daar kom je al aan om 08:55 uur. Bijna een uur de tijd voor een breakfast want om 09:50 uur ga je richting Madrid. En daar word je verwacht om 13:35 uur. Nu heb je bijna vier uur de tijd om iets te weten te komen over de Spaanse hoofdstad. Om 17:30 uur ben je alweer aan boord om het laatste stuk te overbruggen. Om 18:20 uur ben je in Marokko, in Marrakech. Deze lekkere vliegreis gaat je per persoon inclusief terugreis om en nabij de 1875 euro kosten. Dus snel boeken hoor en dat kan via www.vliegwinkel.nl.

Deze vliegvlucht is ook echt te gek hoor! En je vliegt met niemand minder dan met SN Brussels Airlines. Je moet er wel wat voor over hebben want jouw eerste vlieggedeelte start al om 06:45 uur. Je bent dan vertrokken uit Amsterdam met een Fokker F 70 om in Brussel neer te strijken om 07:35 uur. Een flinke pauze om de ogen te openen en goed te ontbijten. Zo, nu voel je je weer een heel ander mens. Prima want je vertrekt uit Brussel in een Boeing 737 type 300 om 08:55 uur en de koers is uitgezet naar Madrid. Om 11:30 uur zul je daar nederdalen. Je zult nu enkele uren moeten wachten voordat je verder mag. Geen probleem want Madrid bekijken is natuurlijk echte klasse. Vergeet daarom de tijd niet want om 17:30 uur vlieg je verder om in Marrakech aan te komen om 18:20 uur. Deze vliegreis deed je in een Boeing 737 type 400. Welkom in Marokko, welkom in Marrakech! Deze vlucht kost, omdat jij het bent, bijna 1800 euro. Dus per volwassen passagier en retour. Je kunt heel makkelijk boeken via www.vliegwinkel.nl.