Treinreis Parijs

(2)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel Leonard De Vinci

Wil je wat geld overhouden om Parijs te gaan ontdekken? Dan is Hotel Léonard de Vinci met zijn knusse, comfortabele basic uitstraling een prima uitvalsbasis. Het metrostation Parmentier ligt vlakbij. Ligging: In een rustige straat nabij de Place de la République. Metrostation Parmentier: vanaf Gare du Nord directe li...

Vanaf € 168,- Trein + Hotel

Alleen hotel vanaf € 36,-

Meer info

Les Jardins Du Marais

Les Jardins du Marais is erin geslaagd de authentieke sfeer van Le Marais te combineren met een eigentijdse, art deco vormgeving. Het stijlvolle hotel bestaat ...

Vanaf € 419,- Trein + Hotel

Alleen hotel vanaf € 188,-

Meer info
  • 1

Meer over Treinreis Parijs

Parijs is met de trein redelijk dichtbij. In ons zoek&boek systeem kunt u heel gemakkelijk een treinticket naar Parijs boeken. U selecteert zelf met hoeveel personen u naar Parijs wil vertrekken en voor hoelang u wilt gaan blijven. Er komt een uiteindelijk overzicht in beeld dat precies aangeeft wat de kosten gaan worden. In een paar klikken heeft u de treintickets Parijs in uw bezit.

Er vertrekken dagelijks tussen de 6 en 8 treinen naar de Franse hoofdstad. Er is een trein die vanuit Amsterdam, Schiphol, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Maastricht je rechtstreeks naar het centrum van Parijs brengt: de Thalys. Voor België kan dit vanuit Brussel, Gent en Antwerpen.


Tip! Goedkope treinreizen naar Parijs vindt u bij:
- NSHispeed
- Gasamen
- Dejongintra

Snel en comfortabel

Reizen met de Thalys gaat snel en is comfortabel. Vanaf Amsterdam of Rotterdam duurt de rit ongeveer vier uur. Vanaf Utrecht is dat drie uur en veertig minuten. De rit Maastricht – Parijs duurt ongeveer drie uur.

Tarieven treinreis Parijs

Een enkeltje Thalys naar Parijs is verkrijgbaar vanaf € 25,00. Deze prijs gaat in zodra je daadwerkelijk in de Thalys stapt. Wanneer je met de trein eerst naar Amsterdam moet, komt het bedrag voor de reis naar Amsterdam er dus bij. Kinderen krijgen korting. Ben je in het bezit van een voordeelurenkaart, dan heb je recht op korting. De reis kan online bij de NS geregeld worden.

Goedkoper dan de trein

Soms zijn er speciale acties waarbij een vliegticket Parijs goedkoper blijkt dan een treinreis Parijs. Vergelijk daarom eerst altijd ook de prijzen voor vliegtickets.

Aankomst Parijs

De Thalys brengt je naar het midden van het centrum van Parijs, op station Gare du Nord. Hier kun je eenvoudig overstappen op de metro of bus, of je neemt een taxi, om naar je eindbestemming te komen.

Toon op kaart
Toon als lijst