Vakantie Barcelona

(108)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Front Maritim

Hotel Front Maritim heeft een uitstekende, centrale ligging en pal tegenover het strand van Barcelona! Verzorgd hotel met een prima service en een goede prijs/kwaliteit ...

Vanaf € 163,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 38,-

Meer info

Aparthotel Atenea Calabria

Modern van opzet, keurig en netjes ingericht zonder overbodige luxe. Pluspunt: de zeer ruime kamers. Een aanrader als 'familiehotel'. Ligging: gunstig gelegen in een zijstraat van de Gran Via de Les Corts Catalanes, op ca. 15 min. lopen van de Ramblas en de Plaza Catalunya. Metrostation op ca. 100 m. Faciliteit...

Vanaf € 156,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 32,-

Meer info

Amrey Sant Pau

Het verzorgde Amrey Sant Pau hotel ligt tegenover het architectonische Sant Pau Hospital en is een goede keus indien u voor een schappelijke prijs in een prima ...

Vanaf € 140,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 23,-

Meer info
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 34
 • 35
 • 36
 • »

Meer over Vakantie Barcelona

Naar deze interessante stad toe kan op verscheidene manieren. Je kunt naar Barcelona toe met de auto, per vliegtuig, met de trein en met de bus.
Verder kun je kiezen uit een reis met hotel en je kunt kiezen uit een reis zonder hotel. Je kunt een vakantie net zo duur maken als je wilt. Er zijn echte goedkope hotels en er zijn peperdure bij. Er zijn verder totaalpakketten op de vakantiemarkt. Je hebt dan een autoreis inclusief een prima hotel. Ook een vliegreis inclusief hotel, een treinreis met hotel en tenslotte een busreis met hotel. Voordeel is dat je niet eerst op zoek moet naar een hotel na je aankomst in Barcelona. Wil je eerst een en ander gaan bekijken, ga dan naar http://stedentrip.com/reisorganisaties-barcelona. Wil je daarna je stedentrip naar Barcelona boeken dan ga je naar http://stedentrip.com/stedentrip-barcelona.

Autoreis

Eigen baas en dat is toch wel ideaal hoor! Echt van niemand afhankelijk dus ook niet afhankelijk van het openbaar vervoer in Barcelona. Je rijdt er in één dag heen en aangekomen zoek je een fijn hotel op. Vaak kun je je auto parkeren bij het hotel.

Vliegreis

Veruit de snelste manier om in de mooie stad Barcelona te komen. Je toestel staat gereed op luchthaven Schiphol en binnen enkele uren ben je geland op de luchthaven van Barcelona `El Prat`. Kwestie van een taxi nemen naar het centrum, een hotel boeken en je vakantie kan nu echt beginnen. www.wtc.nl is een reisaanbieder. Dat is ook www.cheaptickets.nl. Bij www.ebookers.nl kun je eveneens terecht.

Treinreis

Een snelle en fijne manier van reizen. Je stapt in en je vakantie begint meteen. Geen opstoppingen maar gewoon genieten van je treinreis. Je zit beslist niet alleen dus een babbeltje maken is zo gebeurd. Tijdens het praten gaat de trein met een flinke snelheid richting Barcelona en voordat je het weet ben je er al. Een taxi pakken naar de binnenstad, een hotelletje nemen en het vakantiefeest kan losbarsten. Wil je meer informatie over een treinreis naar Barcelona, ga dan eens kijken op de website van NSHiSpeed.

Busreis

Je gaat met de bus. Je betaalt alleen voor de reis. Een hotel zoek je zelf wel uit. Goed hoor, eigen baas, mankeert niks aan. Je gaat op je eigen manier Barcelona ontdekken. Je kunt ook de busreis doen met excursies. Voordeel is dan wel dat je in een snelle vaart de stad leert kennen. Een nadeeltje is dat je niet veel bagage mee kunt nemen. Er zijn reisorganisaties die je heen- en terugbrengen. Ondermeer www.effeweg.nl is van de partij. Ook www.gasamen.nl en www.vannoodreizen.nl.

Combinatie autoreis met hotel

Dat is gemakkelijk! Je rijdt naar Barcelona en het hotel is al voor jou gereserveerd. Dat scheelt een heleboel zoektijd. Een prima combinatie zonder zorgen. Aanbieders voor deze combinatie zijn onder andere www.dejongintra.nl en www.kras.nl. Beiden is slechts een greep. Voor het totale aanbod moet je zijn op stedentrip.com/hotels-barcelona.

Combinatie vliegreis met hotel

Nergens geen omkijken naar. Een heerlijke vliegreis en een voortreffelijk hotel. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Je komt aan op het vliegveld van Barcelona. Je neemt een taxi en die zet je voor de deur van je geboekte hotel af. Wat wil je nog meer…een voortreffelijke combinatie.

Combinatie treinreis

Een onbekommerde treinreis met in je achterhoofd dat je niet bij aankomst een hotel hoeft te zoeken. Dat is erg relaxed hoor! Zo ga je nóg fijner je vakantie vieren in Barcelona. Dit type reis kun je ondermeer boeken bij http://barcelona.gasamen.nl.

Busreis met hotel

En vaak is dat met excursies en andere interessante uitstapjes. Je betaalt één prijs en geen verrassingen achteraf. Een ander voordeel is dat de bus je afzet voor je hotel, kan het nog makkelijker? Je kunt deze prima combinatie boeken bij onder andere http://barcelona.gasamen.nl.

Toon op kaart
Toon als lijst