Vakantie Bilbao

(6)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel Artetxe

Deze charmante, Baskische boerderij is zorgvuldig omgebouwd tot een aantrekkelijk, landelijk hotel met een schitterend panoramisch uitzicht over de hoofdstad Bilbao van de regio.

Vanaf € 49,- Alleen hotel

Sercotel Hotel Gran Bilbao

Het moderne, stijlvolle en nieuwe Sercotel Hotel Gran Bilbao ligt in de opbloeiende wijk Miraflores. Het is de ideale, comfortabele locatie voor een vakantie of zakenreis in deze levendige, culturele stad.

Vanaf € 51,- Alleen hotel

Miro Hotel

Het boetiekhotel Miro is ontworpen door de beroemde modeontwerper Antonio Miro. Het kijkt uit op het iconische Guggenheim Museum in het hart van Bilbao en biedt gratis WiFi.

Vanaf € 110,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • »

Meer over Vakantie Bilbao

De toeristenindustrie in Bilbao is nog steeds aan het groeien en Bilbao wordt als stad steeds populairder voor de toerist. Het is dan ook een geweldige stad om te ontdekken en dit zult u wanneer u een stedentrip Bilbao maakt ook wel merken. U lijkt in een compleet andere wereld te zijn dan wat u van thuis gewend bent, maar overeenkomsten zijn er uiteraard ook. Deze stad is het bezoeken voor een toerist zeker waard!

Autoreis Bilbao

Gaat u een stedentrip Bilbao maken, dan kunt u er voor kiezen om met de auto af te reizen naar Bilbao. Vertrekt u vanaf Utrecht, dan zal deze reis ongeveer twaalf uur en vijftig minuten duren. Het reizen met de auto is handig, aangezien u zelf kunt bepalen waar en hoe vaak u stopt en u kunt uiteraard zoveel bagage meenemen als u zelf prettig vindt.

Treinreis Bilbao

Met de trein reizen naar Bilbao is een prima manier. U hoeft zich geen zorgen te maken over de route en kunt genieten van het uitzicht vanuit uw coupe of lekker een aantal uur slapen. De reis met de trein vanaf Amsterdam Centraal tot Bilbao duurt ongeveer 21 uur en u moet wel een aantal keer overstappen, dit varieert van drie tot zes keer. Het reizen per trein is echter wel goedkoper dan wanneer u met de auto gaat, maar duurt wel iets langer. U kunt uiteraard ook op een van de andere grote treinstations van Nederland opstappen. Nadeel van reizen per trein is dat u een beperkte hoeveelheid bagage mee kunt nemen.

Busreis Bilbao

Met de bus naar Bilbao reizen is goed mogelijk. Vanaf Amsterdam duurt deze reis ongeveer 21 uur, dus ongeveer even lang als met de trein. U hoeft zich niet druk te maken om de route en kunt onderweg lekker slapen of genieten van het uitzicht. Bovendien heeft u ook meteen een indruk van de landen die u doorkruist. U kunt wel een beperkte hoeveelheid bagage meenemen dus houdt u hier rekening mee.

Vliegreis Bilbao

Wanneer u een stedentrip Bilbao gaat maken en u wilt zo snel mogelijk op uw bestemming aankomen dan is vliegen wel iets voor u. Per vliegtuig reizen is verreweg de snelste manier en wanneer u vanaf schiphol vertrekt doet u er ongeveer twee uur over en komt u aan op de luchthaven van Bilbao. Let u er wel op dat u een maximum van twintig kilo bagage per persoon heeft wanneer u met het vliegtuig reist.

Toon op kaart
Toon als lijst