Stedentrip Moskou

(2)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Golden Apple Boutique Hotel

Het enige 5 sterren 'boutique' hotel in Moskou, zeer gunstig gelegen in het zakendistrict en ook ten opzichte van de toeristische bezienswaardigheden. Ligging: Aan de Malaya Dmitrovka straat. Op loopafstand van de theaters, musea en het uitgaansleven. Faciliteiten: Receptie (24 uurs), lift, lobby/bar, restauran...

Vanaf € 62,- Alleen hotel

Holiday Inn Moscow Suschevsky

Holiday Inn Suschevsky heeft een warme ambiance en is zeer servicegericht waardoor u zich zeker welkom zult voelen in het indrukwekkende Moskou!

Vanaf € 45,- Alleen hotel
  • 1

Meer over Stedentrip Moskou

Moskou is niet alleen de hoofdstad maar ook de grootste stad van Rusland, en huisvest 10% van de bevolking van heel Rusland. De brede straten, grote stenen gebouwen en neonreclame zijn kenmerkend; de resten van de eens zo communistische Sovjet-Unie zijn overgoten met westerse invloeden. Prachtige kathedralen en paleizen worden afgewisseld met dure, internationale winkels en trendy nachtclubs. Het is glamoureus en grijs, prachtig en bleek, atheïstisch en religieus. Kortom: een stad vol tegenstrijdigheden. Moskou heeft een rauwe, chaotische energie. Het verschil tussen arm en rijk is erg groot. De dynamiek van deze indrukwekkende stad zal u nog lang bijblijven. Ontdek de verborgen pracht van de stad tijdens een stedentrip Moskou!

Populariteit Moskou

Moskou is sinds de val van de Sovjet-Unie in 1991 heel wat veranderd. De stad is nu een aparte mix van twee verschillende werelden; enerzijds vind u nog de resten van wat eens de communistische Sovjet-Unie was, de stenen gebouwen, de vervallen steegjes en auto’s die op instorten staan. Anderzijds vind u de westerse invloeden die de gaten in het straatbeeld opvullen met een indrukwekkende luxe, trendy clubs, dure winkels en vrolijke mensen. Moskou is veranderd van een grauwe, koude plek naar een bruisende wereldstad, een stad van extremen. En dat is goed te merken; Moskou wordt ieder jaar steeds populairder.

Toon als lijst