Autohuur Bergen

bookanddrive

bookanddrive

Bookanddrive.nl heeft een erg groot aanbod van goedkope huurauto's in Bergen

Meer over Autohuur Bergen

U kunt er tijdens uw stedentrip Bergen voor kiezen om een auto te huren. U bent dan onafhankelijk van het openbaar vervoer en u kunt in uw eigen tempo de stad en omgeving verkennen, het Nederlandse rijbewijs is in Noorwegen geldig. De maximum snelheid in Bergen is echter erg laag, aangezien het stadsbestuur het autogebruik in het centrum van de stad wil tegengaan. Er is veel eenrichtingverkeer en straten waar auto’s niet zijn toegestaan zijn er ook met regelmaat. De maximale snelheid in Noorwegen is 90 km/u en harder dan dit mag u nergens rijden, maar 80km/u is vaak de maximale snelheid. Het parkeren gebeurt voornamelijk in parkeergarages die er overigens genoeg zijn. De parkeergarage Bygarasjen is erg populair en bevindt zich bij het busstation. Vanaf dit punt kunt u het centrum te voet verkennen en heeft u toch de auto dichtbij.

Autohuren.nu

Via autohuren.nu kunt u een auto huren voor de beste en laagste tarieven. U heeft de mogelijkheid om zelf de ophaal- en afleverlocatie aangeven, zoals bijvoorbeeld op het vliegveld of in het centrum van Bergen. U huurt de all inclusive met onbeperkt aantal kilometers. Reserveert u vandaag nog, dan bespaard u tot 10% korting!

Ebookers.nl

Via ebookers.nl huurt u een auto voor een lage prijs en op een makkelijke manier. Ebookers heeft contact met de verschillende autoverhuur bedrijven in Bergen en kan voor u de voordeligste berekenen. De op- en afhaallocatie kunt u zelf aangeven en deze twee locaties mogen van elkaar verschillen.

Alamo

Alamo autohuur biedt u huurauto’s tegen scherpe prijzen. De service is optimaal en de auto’s maximaal negen maanden oud. Alamo heeft contacten met de autoverhuur bedrijven in Bergen en u kunt zelf de ophaal- en afleverlocatie bepalen. Wilt u voor uw stedentrip Bergen een auto huren, dan bent u bij Alamo aan het juiste adres!