Vakantie Bergen

(17)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

P Hotels Bergen

P Hotels Bergen ligt in het centrum van Bergen, op slechts 500 meter van Bryggen, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het biedt gratis WiFi en heeft een lounge met een haard en een flatscreen tv.

Vanaf € 52,- Alleen hotel

Rica Hotel Bergen

Het Rica Hotel Bergen ligt in het hart van Bergen, prachtig gevestigd in een historisch bakstenen gebouw van Tornogarden. De moderne kamers zijn gerenoveerd in 2008 en zijn nu smaakvol ingericht.

Vanaf € 89,- Alleen hotel

Clarion Hotel Bergen Airport

Dit designhotel biedt direct toegang tot de terminals van de luchthaven van Bergen. Het beschikt over gratis WiFi, een elegant ontspanningscentrum op het dak met uitzicht op de start en landingsbaan van de luchthaven, en geluidsgeisoleerde kamers...

Vanaf € 114,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »

Meer over Vakantie Bergen

De toeristenindustrie in Bergen is bruisend en groeit nog steeds. Er is veel te zien en wanneer u een stedentrip Bergen maakt bevindt u zich in een compleet andere wereld. Laat u verleiden door de prachtige natuur, de historie en het gezellige stadscentrum en maak een stedentrip Bergen!

Autoreis Bergen

Wanneer u een stedentrip Bergen gaat maken kunt u er voor kiezen om met uw auto te gaan. Wanneer u vanaf Utrecht vertrekt doet u over deze reis ongeveer 21 uur en drie kwartier. U moet wel een stukje met de veerboot om van Denemarken naar Noorwegen te komen. Wanneer u met de auto gaat kunt u makkelijk al uw spullen meenemen zonder al te veel te sjouwen, kortom een makkelijke manier om te reizen!

Treinreis Bergen

U kunt er voor kiezen om met de trein naar Bergen te gaan. Wanneer u met de trein reist hoeft u zelf niet na te denken over de route en kunt u genieten van het uitzicht. Bovendien is het reizen per trein respectievelijk goedkoper dan wanneer u met de auto reist. De treinreis duurt echter wel een stuk langer. Wanneer u vanaf Amsterdam Centraal naar Bergen reist duurt dit 36 uur. U kunt er ook voor kiezen om vanaf een ander groot station in Nederland te reizen zoals Rotterdam centraal. Let u er wel op dat wanneer u per trein reist u beperkt bagage mee kunt nemen.

Vliegreis Bergen

Als u zo snel mogelijk op uw eindbestemming wilt zijn, kunt u er voor kiezen om per vliegtuig te reizen. Deze reis duurt ongeveer twee uur en u heeft dan een directe vlucht vanaf Schiphol Amsterdam naar het vliegveld van Bergen. Wanneer u per vliegtuig reist mag u 20 kilo bagage mee.

Toon op kaart
Toon als lijst