Shoppen Bergen

Meer over Shoppen Bergen

Wilt u tijdens uw stedentrip Bergeneen middagje gaan shoppen, dan zijn hier genoeg mogelijkheden voor. Zo kunt u er voor kiezen om gewoon door het stadscentrum te gaan wandelen, waar overal kleine winkeltjes te vinden zijn of speciaalzaken, maar u kunt er ook voor kiezen om naar een groot warenhuis te gaan of een winkelcentrum zoals Galleriet of Bergen Storsenter. Er zijn diverse gebieden waar u ontzettend leuk kunt gaan shoppen, zoals Strandkaien of Bryggen, kortom, er is in Bergen voor ieder wat wils op het gebied van shoppen!

Galleriet

Galleriet staat bekend als een van de meest spectaculaire winkelcentra van Bergen. Er is een gevarieerd aanbod van winkels die de meeste van uw behoeften zullen vervullen. Er zijn meer dan zeventig winkels en de ligging van dit winkelcentrum is ideaal, namelijk in het centrum van Bergen.

Bergen Storsenter

Bergen Storsenter is het grootste winkelcentrum in het centrum van Bergen. In 1988 werden hier de eerste winkels geopend en sindsdien is het aantal winkels gegroeid tot ruim zeventig.

Øvregaten

Øvregaten is een van de grote winkelstraten van Bergen. Kleine winkeltjes en speciaalzaken vindt u hier in overvloed, maar ook de wat bekendere merken zijn vertegenwoordigd.

Lille Øvregaten

Lille Øvregaten is een wat kleinere winkelstraat en is het verlengde van Øvregaten. Dit is een leuke authentieke straat die het doorlopen zeker waard is!

Torget

Torget is een plein waar de vismarkt altijd staat. Hier vindt u ook andere stalletjes met fruit, groenten en souvenirs. In de omgeving van de markt vindt u ook nog andere leuke winkeltjes.

Strandgaten

Strandgaten is een ontzettend mooie winkelstraat waar u tal van winkels zult vinden.

Bryggen

Bryggen is het authentieke stadscentrum van Bergen en hier vindt u gezellige winkeltjes en pleintjes. Leuk om een dagje rond te wandelen en eens een kijkje te nemen in de diverse authentieke winkeltjes!