Reisgidsen Bergen

Meer over Reisgidsen Bergen

Er van uitgaand dat Bergen voor u een vreemde stad is, waar men ook nog eens een vreemde taal spreekt, is het handig om een reisgids mee te nemen als u een Stedentrip Bergen. gaat maken. Insight Guide laat u kennis maken met Noorwegen. Deze reisgids is geheel in het Nederlands en in de eerste hoofdstukken komt u van alles te weten over de geschiedenis van dit land. Alle informatie over accommodaties, restaurants, reisbenodigdheden, vervoer, klimaat, noodgevallen en handige adressen vindt u terug in deze gids. Deze reisgids is onder andere verkrijgbaar bij: bol.com.

De Dominicus reeks heeft ook een gids over Noorwegen. Dit is een eBook in het Engels, waar u alle informatie over Noorwegen en Bergen in kunt vinden. Ook kaarten vindt u in dit boek, kortom, gaat u een stedentrip Bergen maken, dan is dit boekje echt een must. Het is te verkrijgen op: bruna.nl.

De Marco Polo Reisgids Noorwegen bevat ontzettend veel handige informatie over accommodaties locaties, vervoer, handige adressen en dergelijke over Noorwegen en ook over Bergen. Deze gids is verkrijgbaar via: Cosmox.nl.