Algemene informatie Moskou

Meer over Algemene-informatie Moskou

Een hotel is de ideale uitvalsbasis tijdens uw stedentrip Moskou. Het is na een dag lang de stad verkennen de plek waar u even bijkomt en u op kunt frissen voor u zich in het bruisende nachtleven stort. Sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie heeft de hotel industrie van Moskou zich sterk ontwikkeld.

Goede hotel locaties Moskou

Met het Kremlin en het Rode Plein als het hart van Moskou en de belangrijkste toeristische trekpleisters, is het niet verassend dat hier ook de meeste hotels te vinden zijn. Een hotel rondom het Rode Plein is ideaal, want u heeft dan de belangrijkste bezienswaardigheden in Moskou op loopafstand.

Ook in en rondom de belangrijkste winkelstraten van de stad, Arbat en Tvesrkaya, zijn veel hotels gevestigd. U kunt vanaf deze locaties ook gemakkelijk de stad verkennen, want de metrostations zijn niet ver te zoeken.

U kunt er ook voor kiezen om in een van de hotels aan de oevers van de rivier de Moskva te verblijven. De rivier, die dwars door de stad loopt, is ’s avonds heel mooi verlicht.

Zoek & boek hotel Moskou

Via het Zoek & Boek systeem op deze website kunt u snel en gemakkelijk uw hotel reserveren. Welke locatie in Moskou ook uw voorkeur heeft, Stedentrip.com heeft de beste hotels. Boek nu voor uw stedentrip Moskou!