Vakantie Moskou

(2)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Golden Apple Boutique Hotel

Het enige 5 sterren 'boutique' hotel in Moskou, zeer gunstig gelegen in het zakendistrict en ook ten opzichte van de toeristische bezienswaardigheden. Ligging: Aan de Malaya Dmitrovka straat. Op loopafstand van de theaters, musea en het uitgaansleven. Faciliteiten: Receptie (24 uurs), lift, lobby/bar, restauran...

Vanaf € 62,- Alleen hotel

Holiday Inn Moscow Suschevsky

Holiday Inn Suschevsky heeft een warme ambiance en is zeer servicegericht waardoor u zich zeker welkom zult voelen in het indrukwekkende Moskou!

Vanaf € 45,- Alleen hotel
  • 1

Meer over Vakantie Moskou

Moskou is groot, bruisend en tegelijkertijd heel vermoeiend. Er is ook zoveel te zien en te doen! Moskou is van een grauwe, communistische stad in een steeds populairder wordende metropool veranderd. De ideale bestemming voor een stedentrip!

Autoreis Moskou

Overweegt u om met de auto naar Moskou te reizen?De afstand tussen Utrecht en Moskou is ongeveer 2500 kilometer. U zult over het algemeen weinig problemen ondervinden tijdens een autoreis naar Moskou. Met name op de Duitse snelwegen kunt u binnen korte tijd een behoorlijke afstand afleggen. Een autoreis Moskou is leuk omdat u dan verder nergens van afhankelijk bent en in uw eigen tempo van de reis kunt genieten. Het is in Moskou zelf echter niet altijd even handig. Een van de grote problemen in Moskou is dat iedereen sinds de val van de Sovjet-Unie graag een auto wil. Er is dan ook een enorm snelle toename in het aantal autobezitters. De infrastructuur van Moskou is hier echter niet op berekend. Er staan zowel overdag als ’s nachts files. Om dan nog niet te spreken over het rijgedrag van de Moskovieten; richting aangeven, spiegels gebruiken en rijden binnen de wegbelijning worden vrijwel continue "vergeten." Daarbij komt nog dat de wegen doorgaans relatief slecht zijn.

Treinreis Moskou

Moskou is het belangrijkste spoorwegknooppunt in heel Rusland. Het is tevens het startpunt van de Trans-Siberische spoorlijn. De Trans-Siberische spoorlijn is de langste ter wereld en voor Rusland heel belangrijk. Er zijn rechtstreekse verbindingen met onder andere Warschau en Berlijn. U kunt vanaf Amsterdam Centraal dagelijks een rechtstreekse nachttrein nemen naar Moskou. Deze trein stopt ook nog op Utrecht Centraal en Arnhem, alvorens hij de grens over gaat. Vanaf Amsterdam Centraal doet de trein er ongeveer 41 uur over om Moskou te bereiken.

Busreis Moskou

Er zijn geen rechtstreekse verbindingen naar Moskou, dus u zult eerst naar bijvoorbeeld Berlijn of Warschau moeten reizen om daar vervolgens over te stappen op een bus die naar Moskou gaat. Busreizen naar Moskou zijn relatief goedkoop. De reis vanaf Amsterdam duurt ongeveer 35 tot 40 uur, afhankelijk van waar u overstapt en hoe lang u moet wachten.

Vliegreis Moskou

De snelste manier om naar Moskou te komen is nog altijd met het vliegtuig. De reis duurt vanaf Amsterdam Schiphol ongeveer zeven uur. Moskou beschikt over vier internationale luchthavens.

Toon als lijst