Vliegvelden Moskou

Meer over Vliegvelden Moskou

Moskou is erg groot en beschikt over 4 internationale luchthavens. De grootste is Domodedovo Airport. De vlucht vanaf Amsterdam Schiphol naar Domodevo Airport duurt ongeveer drie uur. Dit vliegveld is op ongeveer 35 kilometer ten zuiden van Moskou gelegen. Vanaf het vliegveld kunt u twee keer per uur de Aeroespress trein nemen. Deze gaat naar het station Moskva Pveletsjaka. Het is tevens mogelijk om uw huurauto op Domodevo Airport op te halen, zodat u direct kunt genieten van uw stedentrip Moskou! Onder andere Autohuren.nu, ebookers.nl en Car del Mar bieden de mogelijkheid om uw huurauto direct vanaf het vliegveld mee te nemen.

Sjeremetjevo

De vlucht van Amsterdam Schiphol naar Sjeremetjevo duurt ongeveer drie uur. Sjeremetjevo is de tweede grote luchthaven van Moskou en de drukste van heel Rusland. Ruim 70 verschillende luchtvaartmaatschappijen maken gebruik van dit vliegveld, dat op ongeveer 29 kilometer ten noordwesten van Moskou ligt. U bent vanaf Sjeremetjevo met ongeveer een half uur in het centrum als u de trein neemt, maar u kunt uiteraard ook direct uw huurauto meenemen. Autohuren.nu, ebookers.nl en Car del Mar bieden u de mogelijkheid uw huurauto bij aankomst op Sjeremetjevo direct af te halen.

Moskou-Vnukovo

Moskou-Vnukovo is het oudste maar ook het meest moderne vliegveld van de stad. Het ligt op ongeveer 28 kilometer ten zuidwesten van Moskou. Jaarlijks maken ruim 8 miljoen passagiers gebruik van Vnukovo. De luchthaven beschikt over uitstekende VIP faciliteiten en is daarom geliefd bij de Russische elite. Ieder kwartier vertrekken er bussen die u binnen een half uur naar het stadscentrum brengen.

Moskou Bykovo

Moskou Bykovo ligt op 35 kilometer ten zuidoosten van de stad. Bykovo is een klein vliegveld met 1 start- en landingsbaan. Vanwege de korte landingsbaan landen en vertrekken er geen internationale vluchten op dit vliegveld.