Autohuur Moskou

Meer over Autohuur Moskou

Een auto huren tijdens uw stedentrip Moskou is de ideale manier om de stad op uw eigen tempo te leren kennen. Moskou is omgeven door de MKAD ringweg. De maximum snelheid binnen de bebouwde kom is 60 kilometer per uur. Buiten de bebouwde kom variëren de maximum snelheden tussen de 90 – 110 kilometer per uur, en op snelwegen mag men niet harder dan 110 kilometer per uur rijden. Houd er rekening mee dat u in het bezit moet zijn van een internationaal rijbewijs, als u in Moskou een auto wil huren. Deze kunt u aanvragen bij de ANWB. Er is de afgelopen jaren een grote toename geweest in het aantal autobezitters in de stad. De infrastructuur van Moskou is hier echter niet op berekend. Er staan zowel overdag als ’s nachts files. Het is aan te raden hier rekening mee te houden als u overweegt een auto te huren tijdens uw stedentrip Moskou.

Ebookers

Via Ebookers kunt u eenvoudig en goedkoop een auto reserveren voor uw stedentrip Moskou. Ebookers heeft contracten met verschillende autoverhuurbedrijven en heeft daarom altijd de voordeligste aanbiedingen.

Car del mar

Bij Car del Mar kunt u all inclusive vakantieauto’s huren in Moskou.Car del Mar is een bemiddelaar en biedt auto’s van zowel verschillende internationale als lokale autoverhuurbedrijven. Reserveer nu direct een auto bij Car del Mar voor uw stedentrip Moskou!

Autohuren.nu

Via Autohuren.nu kunt u gegarandeerd een auto huren tegen de voordeligste prijs. U kunt uw auto ophalen en afleveren op verschillende locaties in Moskou, waaronder bij de luchthavens en in het centrum. Als u vandaag nog reserveert, bespaard u tot 10 % korting!