Stedentrip Bergen

(17)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

P Hotels Bergen

P Hotels Bergen ligt in het centrum van Bergen, op slechts 500 meter van Bryggen, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het biedt gratis WiFi en heeft een lounge met een haard en een flatscreen tv.

Vanaf € 52,- Alleen hotel

Rica Hotel Bergen

Het Rica Hotel Bergen ligt in het hart van Bergen, prachtig gevestigd in een historisch bakstenen gebouw van Tornogarden. De moderne kamers zijn gerenoveerd in 2008 en zijn nu smaakvol ingericht.

Vanaf € 89,- Alleen hotel

Clarion Hotel Bergen Airport

Dit designhotel biedt direct toegang tot de terminals van de luchthaven van Bergen. Het beschikt over gratis WiFi, een elegant ontspanningscentrum op het dak met uitzicht op de start en landingsbaan van de luchthaven, en geluidsgeisoleerde kamers...

Vanaf € 114,- Alleen hotel

Hotel Bergen

Hotel Bergen is een gezellig en gastvrij familiehotel aan de rand van Bergen. Het hotel ligt vlakbij het bos, de duinen en het strand. U kunt uw auto gratis parkeren en genieten van het gratis ontbijt.

Vanaf € 55,- Alleen hotel

Thon Hotel Bergen Brygge

Het Thon Hotel Bergen Brygge ligt in de havenwijk Bryggen, die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Dit hotel is 24 uur per dag geopend en biedt voordelige accommodatie in het centrum van Bergen.

Vanaf € 68,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »

Meer over Stedentrip Bergen

De stad Bergen ligt in de provincie Hordaland in Noorwegen en deze stad is op een na de grootste van het desbetreffende land en heeft meer dan 250.000 inwoners. De stad Bergen staat bekend als ‘de stad tussen de zeven bergen’ en vanaf de berg Fløyen heeft u dan ook een prachtig uitzicht over de stad. In 1070 werd Bergen gesticht en gedurende het einde van de dertiende eeuw werd Bergen een van de belangrijkste Hanzesteden. De rijke historie van deze stad is nog steeds terug te zien. Zo zit er in de kathedraal van Bergen nog steeds een kogel van de slag tussen de Noren en Nederlanders tegen de Engelsen en bestaat de kern van bergen nog steeds uit het uit de middeleeuwen stammende handels- en bestuurscentrum. Bergen is van alle markten thuis, zo is de natuur werkelijk prachtig, is er een leuk nachtleven en heeft u de mogelijkheid om de geschiedenis van deze stad te onderzoeken door gewoon eens door de straten te wandelen of een van de vele musea te bezoeken, kortom een stedentrip Bergen staat garant voor een leuke en afwisselende tijd met indrukken die u nooit zult vergeten!

Populariteit Bergen

De stad Bergen is toch wel een van de bekendere plaatsen van Noorwegen en staat bekend vanwege de karakteristieke bebouwing, de ligging en de diverse mogelijkheden die deze stad u biedt. De populariteit van de stad neemt toe en vaak wordt deze stad dan ook als beginpunt of eindpunt gekozen wanneer men een rondreis door het land gaat maken. De bevolking van Bergen is vriendelijk en wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een leuk kroegje of restaurant is het leuk om dit aan een lokale bewoner te vragen, u zult merken dat u naar veelal karakteristieke herbergen of bistro’s wordt gestuurd die al eeuwenlang bestaan. De vriendelijke bevolking en de mogelijkheden die u heeft in deze stad maken Bergen tot een ideale stad voor toeristen. Wanneer u meer informatie wilt over een stedentrip Bergen kunt u in het menu een onderwerp naar keuze aanklikken.

Toon op kaart
Toon als lijst