Lastminute Napels

(8)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel San Paolo

Hotel San Paolo beschikt over een fitnessruimte en een wellness centrum, plus een prachtig dakterras. Het ligt dicht bij de PalaEldo arena en het San Paolo stadion.

Vanaf € 50,- Alleen hotel

Caravaggio Hotel

Hotel Caravaggio is gevestigd in een adellijk gebouw uit de 17e eeuw en heeft een panoramisch dakterras. Het hotel ligt naast de Duomo, in het hart van het historische stadscentrum van Napels.

Vanaf € 70,- Alleen hotel

Hotel Toledo

Hotel Toledo is een gastvrij hotel op slechts 10 minuten lopen van het Piazza del Plebiscito en de haven. Ontspan op het dakterras en geniet van het uitzicht op het fort Sant Elmo. Hotel Toledo ligt aan de rand van het Spaanse kwartier.

Vanaf € 41,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

Meer over Lastminute Napels

Er zijn enkele lastminute reizen naar Napels

Zo heb je een lastminute reis met de auto en met een hotel. En er zijn vakantiedeskundigen die je graag met alles willen helpen. Dat zijn www.arke.nl en www.kras.nl. Een autovakantie heeft zeker voordelen. Op de eerste plaats heb jij het voor het zeggen wanneer je gaat. Ook aan jou de keuze hoe je de afstand gaat afleggen. Het snelst gaat het over de autosnelwegen maar daar is niet zoveel te zien. Je kunt ook besluiten een half traject binnendoor te rijden. Dan is er genoeg te genieten. Je kunt besluiten om helemaal buiten de autosnelwegen te gaan rijden. Nog meer genieten maar de reis zal wel langer duren.

Een ander voordeel is dat je tolwegen kunt vermijden, en dat scheelt weer geld. Nog een voordeel is dat je in Napels niks hebt te maken met het openbaar vervoer. Ook kun je, omdat je met je eigen auto bent, eens buiten de stad gaan rondrijden. Zo leer je niet alleen Napels kennen maar ook het platteland van Italië. Als je enkele mensen meeneemt, dan ben je niet alleen onderweg en dat geeft een vertrouwd gevoel. Een nadeel kan zijn dat je in files terechtkomt als je hebt besloten via de autosnelwegen te rijden.

Je hebt ook een lastminute reis met de trein en met een hotel

www.gasamen.nl is de perfecte reisorganisatie die je overal mee helpt. Natuurlijk reserveer je voordat je vertrekt een slaapcoupé want de reis duurt toch wel tussen de 20 en 25 uur. Eten en drinken kan natuurlijk ook in de trein. Totaal bekeken heb je een reis zonder zorgen, en dat reist wel zo prettig. Je kunt op diverse plaatsen in ons land instappen. Het makkelijkst is om eerst te treinen naar Milaan. Daar koop je dan een ticket voor Napels. Je komt in elk geval erg uitgerust aan in je hotel. Natuurlijk zijn er nog meer vakantiespecialisten. www.hotelspecials.nl en ook www.booking.com staan je bij.

Een lastminute met het vliegtuig met een hotel

Ook hier kun je altijd een beroep doen op www.cheaptickets.nl en op www.wtc.nl. Maar ook www.ebookers.nl staat voor je klaar. Je kunt rechtstreeks naar Napels of je kunt kiezen voor een vliegreis met een tussenlanding. Een ding is zeker, met het vliegtuig krijg je toch wel dat echte vakantiegevoel. Je hotel wacht op jou.

Hoe kom je te weten of er wel lastminute reizen zijn?

Op de eerste plaats kun je een kijkje nemen op de websites van de reisaanbieders. Op de tweede plaats moet je de grotere dagbladen in de gaten houden want daar wordt veel reclame in gemaakt. Verder maken de reisaanbieders reclame op radio en televisie.

Wat is een lastminute?

Een lastminute is een vakantieproduct. Dat kan een wintersportvakantie zijn, een vliegticket, een zomervakantie, een hotelkamer en nog meer. Een reisaanbieder koopt diverse vakantieproducten in met de bedoeling deze allemaal te verkopen. In de regel lukt dat ook wel maar soms kan de verkoop tegenvallen. Een reisaanbieder blijft dan met onverkochte producten zitten, en niet verkocht is minder winst. Om toch van de onverkochte producten af te komen gaat de reisaanbieder deze producten op het laatste moment aanbieden. Deze reizen zijn dan een stuk goedkoper dan de standaardprijs. Een consument die interesse heeft in zo`n vakantieproduct heeft dan geluk.

Hoe gaat het boeken van een lastminute?

Het boeken van de lastminute waar je interesse in hebt, is heel eenvoudig. Je moet het volgende doen. Je gaat eerst eens naar de pagina `reisaanbieders`. Nu krijg je een overzicht van alle reisaanbieders. Ook kun je nu alle informatie opvragen waar je belangstelling voor hebt. Nu je alles weet wat je wilt weten kun je ook gaan boeken. Een heerlijk verblijf in Napels!

Toon op kaart
Toon als lijst