Vliegticket Napels

Meer over Vliegticket Napels

Er zijn verschillende manieren om met het vliegtuig in Napels te komen. Met Transavia vlieg je rechtstreeks van Schiphol naar Milaan, andere maatschappijen, zoals Alitalia, KLM en Air France laten je overstappen in Parijs, Rome of Milaan. Ook British Airways vliegt (via Londen) van Amsterdam naar Napels.

Wil je niet afhankelijk zijn van een reisbureau, dan kun je via verschillende websites snel, goedkoop en vertrouwd een vliegticket naar Napels boeken. Op www.cheaptickets.nl vind je tickets van onder andere British Airways, KLM en Transavia. Makkelijk in het gebruik en voorzien van het keurmerk van onder andere de Stichting Garantiefonds Reisgelden is de site www.vliegticketspecialist.nl. Op www.expedia.nl kun je, naast een vliegticket, ook een hotel en/of een auto boeken.

Vanaf Amsterdam Schiphol kun je verschillende keren per dag naar Milaan vliegen. Je kunt kiezen voor een directe vlucht (je bent dan ongeveer 2 uur onderweg) of voor een vlucht met overstappen in Rome, Milaan of München. Als je voor een vlucht met overstappen kiest, ben je wel langer onderweg.

Als je een lijndienstvlucht zoekt, moet je rekening houden met prijzen vanaf €300,00 per persoon voor een retourtje. Vakantievluchten zijn al beschikbaar vanaf €200,00 per persoon (heen- en terugreis), maar dan ben je minder vrij in het kiezen van je reisdagen en -tijden.