Treinreizen

(18)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn

Het Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn is een viersterrenhotel in de wijk Stillhorn in Hamburgse. Het hotel heeft ruime kamers en een gratis fitnessruimte en sauna. Het ligt op slechts 300 meter van de snelweg de A1.

Vanaf € 290,- Trein + Hotel

Alleen hotel vanaf € 50,-

Meer info

Amedia Hotel Hamburg Moorfleet

Dit driesterrenhotel biedt gratis parkeergelegenheid en een dagelijks ontbijtbuffet. Het AMEDIA Hotel ligt aan een rustige zijstraat. Met de S Bahn reist u rechtstreeks naar het stadscentrum en de haven van Hamburg.

Vanaf € 280,- Trein + Hotel

Abacus Tierpark

Een zeer gezellig hotel gelegen tegenover het uitgestrekte Tierpark. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen en uiteraard de dierentuin bekijken. Voor gezinnen ...

Vanaf € 252,- Trein + Hotel

Royal National

Welkom in het grootste hotel in het centrum van Londen! In de levendige omgeving bevinden zich verschillende restaurants, bars en winkeltjes.

Vanaf € 346,- Trein + Hotel

Alexandra

Dit comfortabele en nette stadshotel vormt de perfecte uitvalsbasis voor uw budget-stedentrip naar Londen!

Vanaf € 280,- Trein + Hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »

Meer over treinreizen

Met de trein een stedentrip doen. Ja, een goed idee. Met de trein op vakantie. Een erg goed idee zelfs. Je stapt op de trein in het centrum van je woonplaats. Je stapt uit de trein in het centrum van je bestemming. Makkelijker kan niet. En de trein rijdt lekker snel want die heeft geen last van files en zo meer. Stopt af en toe om passagiers in en uit te laten en daar gaat hij weer. Van deze aangename manier van reizen word je zeker niet moe. Je zit comfortabel en je leest je krantje. Af en toe kijk je naar buiten. Je ziet de koeien en schapen vredig grazen of je ziet steden en dorpen aan je voorbij gaan. Je glimlacht en bent blij dat je de trein hebt gekozen voor je stedentrip. En voor dat geld kun je geen auto laten rijden. Je leest je krant weer verder. Opnieuw stopt de trein. Mensen gaan en mensen komen. De krant is uitgelezen en je begint een gesprek met een medereiziger. Gezellig. En je hoeft je nergens aan te storen, dat is juist zo ideaal aan zo`n treinreis. Geen files, geen wegversmalling, geen werk aan de weg gedoe. En de trein raast maar door. Ja, zo ben je wel heel erg snel, veilig en gerieflijk op je bestemming. En bij jouw bestemming aangekomen pak je een taxi. Die brengt je naar je hotel. Moe…nee, waarvan dan? Je vakantieleven begint nu en je bent van plan veel te gaan doen want het is allemaal zo voorbij. En de tijd zit er zo weer op.

Een andere manier om een stedentrip te doen is met de bus. Hierbij kun je totaalpakket boeken. Dit houdt in een reis met de trein en een hotel. Ook kun je een hotel apart boeken. Een stedentrip kun je ook boeken met een hotel alleen. Zo zijn er dus meer leuke manieren om een stedentrip te maken. Een aanrader is een stedentrip doen met Fly Drive. Dat is echt klasse! Een vliegreis, een hotel en een huurauto ineen.

Je hebt veel gezien, veel ondernomen, lekker op het warme strand gelegen, strandwandelingen gemaakt, stevig gefeest en genoten van het vrije leven. Kon het altijd zo maar zijn…Jammer maar aan alles komt nu eenmaal een einde. Je vakantie zit er weer op De vakantie is meer dan geslaagd. Je neemt toch een beetje verdrietig afscheid van het hotelpersoneel, van je nieuwe vrienden en vriendinnen en van je vakantieadres. Met weemoed stap je weer in de trein, huiswaarts. Maar niet lang getreurd. Je hebt prima herinneringen en daar kun je lang op teren. Op het treinstation thuis neem je afscheid van je reisgenoten. Adressen worden opgeschreven en iedereen belooft volgend jaar weer te gaan. Eindelijk ben je weer thuis. Helemaal tevreden. Je zit weer vol energie die je in je vakantieplaats hebt opgedaan. En dat allemaal dankzij die fijne treinreis. Wat was dat geweldig. Had je eigenlijk eerder moeten weten dan had je dat al veel eerder gedaan. Maar het is nooit te laat. De volgende stedentrip of vakantie doe je beslist weer met de trein. De beste, fijnste, gezelligste, veiligste en snelste manier van reizen.

Waar te boeken?

Voor een goed geregelde en vertrouwde treinreis ga je altijd naar www.nshispeed.nl. De beste partner voor elke stedentrip of vakantie. In ons land en ook ver daarbuiten.

www.kras.nl is een goede bekende. Elke reis prima verzorgd. Voor bestemmingen in Nederland en voor ver over onze grenzen. Comfortabel, gezellig en compleet verzorgd. Voor elk type vakantie

Heel veel mogelijkheden worden aangeboden door www.dejongintra.nl. Hiermee kom je in de meest mooie steden met de meest romantische plekjes. Het assortiment is ruimschoots! Voor superkorte en lange vakanties.

Met www.gasamen.nl ben je altijd op de juiste weg. Treinreizen door heel Europa. Tot in de puntjes verzorgd. Ruim aanbod dus voor iedereen zit er de juiste treinreis bij.

Handig om te weten

Om kleine dingetjes te kopen is contant geld makkelijk. Meer geld mee nemen hoeft niet. Je kunt overal geld uit de muur trekken. Zakkenrollers zijn er overal dus berg je portemonnee goed op. Creditcards worden bijna overal geaccepteerd. Vooral in hotels, grotere restaurants en warenhuizen.

Paspoorten en meer

Voordat er eigenlijk aan de vakantie wordt gedacht, moet je zeker weten dat je paspoort of ID-kaart niet is verlopen. Zo ja, regel dan meteen nieuwe reisdocumenten. Erg belangrijk! Ga je ergens heen waar een visum wordt vereist, regel dat meteen. Vaak moet je er maanden op wachten. Wees er zeker van dat je de nodige papieren bij je hebt van je zorgverzekeraar. Je weet tenslotte maar nooit!

Uitgaan

Natuurlijk moet en zal er gefeest worden. Daar heb je het hele jaar naar uitgekeken. Je hebt nu vakantie. Ga altijd met een groep op stap, zeker in de nacht. Ben je alleen, neem dan een taxi heen en ook weer terug. Wel zo veilig. Neem in een disco nooit iets aan wat je niet kent. Drink altijd je glas leeg, dan kan er ook niets worden ingedaan. Zorg ervoor dat je nooit te beschonken wordt, zeker niet wanneer je alleen bent.

Geneesmiddelen

Het kan zijn dat je afhankelijk bent van bepaalde geneesmiddelen. Overleg met de huisarts of je extra kunt meenemen. Ben je er toch, vraag dan ook of je ingeënt moet worden.
Drugs kunnen soms onder het begrip medicijnen vallen. Die mag je dan meenemen maar neem niks anders mee. Ga geen enkel risico lopen, ook niet met één gram. Word je betrapt dan krijg je in sommige landen wel heel lang vakantie alleen het hotel is dan wat minder! Neem niks mee en neem niks mee terug. Voor kleine ongelukjes neem je altijd pleisters mee. Aspirine en diarreepillen zijn aan te bevelen. Drink in principe geen water uit de kraan op je bestemming. Koop flessen water om een heleboel narigheid te voorkomen.

Nog een paar tips

Als je je bestemming weet dan is het goed om er al iets over te weten te komen. Het vergroot dan nog meer de zin om te gaan. Je kunt ook de weersverwachting bestuderen op langere termijn. Leuk om te doen. Op deze manier kom je al aardig in de vakantiestemming.
Een auto huren vergroot je vakantiegebied. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent met de daar geldende verkeersregels en verkeersborden. Houd je altijd aan de snelheid die voorgeschreven wordt. Dat alles maakt het rijden een stuk aangenamer. Maak geen dikke verkeersovertredingen want dat wordt flink betalen. Geen alcohol, geen drugs en altijd de gordel om, ook voor degene die achterin zit. Huur een auto, verzeker je meteen en betaal vooraf. Probeer er voor te zorgen dat je geen wrak huurt. Let vooral op het bandenprofiel.

Wil je met de taxi dan kun je wel meer genieten van je bestemming. Als het mogelijk is betaal dan vooraf. Er bestaat een kans dat je genept wordt en dat is zonde van het geld.

Toon op kaart
Toon als lijst