Fly Drives


Gemak dient de mens wordt wel eens gezegd. En dat is zo als je een Fly Drive stedentrip boekt. Je hebt dan alles in één boeking. De vlucht, het hotel en een huurauto. De stedentrip begint al thuis met het uitzoeken. Je komt meteen in de juiste sfeer. En dat geldt ook zeker voor je partner, gezin of je club vrienden of vriendinnen. Je kijkt er naar uit en eindelijk, je stedentrip begint. Je stapt heel relaxed het vliegtuig in die je naar de stad vliegt die je hebt uitgekozen. Op het vliegveld van aankomst staat je huurauto al te wachten. Dan rijd je naar je geboekte hotel. De meeste hotels hebben parkeerplaatsen of een parkeergarage. Zo heb je geen kopzorgen en zo`n Fly Drive is daarom een geweldige uitkomst. Je betaalt het afgesproken bedrag en daar komt niks meer bij. Dan weet je precies wat je hebt te besteden.

Een stedentrip kun je ook heel goed doen met de trein. Je kunt een totaalpakket nemen maar je kunt ook de trein apart doen en een hotel. Zo`n stedentrip pakket is ook mogelijk bij een stedentrip met de bus. Ook de busreis kan apart en ook weer het hotel. Je kunt een stedentrip doen waarbij je alleen het hotel boekt. De manier van reizen kun je dan zelf invullen. Nog een optie is het boeken van een totaalpakket bij een ticket. Lekker makkelijk. Ook kun je hier de vliegreis apart doen.  Aangekomen in de stad van je keuze kun je dan rustig een hotel opzoeken. Zo zie je maar weer dat je op diverse manieren een stedentrip kunt doen. Zo zie je maar weer dat je op je eigen manier kunt genieten. Zo is er voor elk budget een stedentrip mogelijk.

Bij een Fly Drive heb je natuurlijk het beste hotel geboekt. Je wilt goed eten, drinken en zeker slapen want je wilt veel zien en van veel genieten. Daarom is zo`n huurauto een geweldig vervoermiddel. Je kunt echt op verkenning gaan. Niet alleen in de stad maar ook ver daarbuiten. Je komt op plekjes die voor anderen verborgen blijven. Je pakt de mooiste weggetjes. Je bewondert de mooie natuur. En dat wordt dus veel foto`s maken. Dit is echt een prima vakantie. Je hebt extra veel te vertellen en te laten zien. Maar voordat je het weet rijd je alweer naar het vliegveld toe. Afscheid genomen van het hotel. Je levert met enige weemoed de auto in maar je bent wel blij dat je een auto hebt gehuurd. Na een voorspoedige terugvlucht ben je al weer heel snel thuis. De gedachten zullen nog wel vaak teruggaan naar die stad. Volgend jaar weer een stedentrip. Dat is zeker! Weer met een Fly Drive.

Fly drive aanbieders

www.dejongintra.nl. Hier vind je het betere Fly Drive stedenpakket. Compleet en prima verzorgd.

Voordelig en verrassend is www.ebookers.nl. Een aangename vliegreis, een goed hotel en een fijne auto, dan ben jij op z`n superbest!

Een Fly Drive stedentrip geboekt? Zeker via www.corendon.nl.  Da`s altijd okay!

Een eerdere stedentrip met een Fly Drivepakket gedaan?  Met www.elizawashere.nl was, is en wordt  het helemaal weer goed.

Alles goed compleet. Alles goed geregeld. www.cheaptickets.nl. Een zorg minder!

Ook zo`n topper is www.vandervalkvakanties.nl.  Van vele steden thuis. Vliegtuig, prima hotels en een betrouwbare auto vind je hier.

Verkeerstips

Een auto huren. Want dat is bij een Fly Drivepakket inbegrepen. Erg goed. Zo zul je genoeg van alles zien. Het is wel verstandig om van te voren al wat te weten te komen over het verkeer in je bestemming. Wie heeft er voorrang op een kruising? En hoe hard mag je rijden op een autoweg? En wat betekent dat bord? Moet je daar ook de autogordel om? Makkelijk wanneer je antwoorden weet en nog veel meer natuurlijk. Ga je naar het zuiden van Europa dan moet je weten dat de automobilisten daar graag toeteren en luidkeels schreeuwen. Laat je er niet door intimideren. Gewoon terugschreeuwen en toeteren! Probeer geen overtreding te maken. Er moet vaak contant worden afgerekend. Zonde van je vakantiegeld.

Financiële zaken

Met creditcards kun je vaak betalen in grote restaurants, winkels en hotels. Wel zo makkelijk, je hoeft dan ook nooit veel cashgeld bij je te hebben. Zorg ervoor dat je je portemonnee een goede plaats geeft. Huur in het hotel altijd een kluisje. Een paar euro en het kan veel leed voorkomen.

Belangrijke documenten

Moet je een visum hebben voor een bepaald land, vraag die dan ruim van te voren aan. Het kan soms wel maanden duren voordat je deze ontvangt. Controleer op tijd je paspoort of ID-kaart. Wees er zeker van dat deze niet verloopt tijdens je stedentrip. Sluit ook altijd een reisverzekering af. Het kost niet veel.

Medicijnen en meer

Extra medicijnen meenemen is prima. In je bestemming is het niet zeker of een apotheek die wel op voorraad heeft. Laat je vakantie ook niet bederven door buikloop. Neem daartegen pillen mee. Drink water uit flessen. Ze zijn overal te koop voor nog geen euro. Last van luchtdrukverschil in het vliegtuig tijdens het opstijgen en landen? Neem een snoepje en slik regelmatig.
Vraag je zorgverzekeraar of huisarts hoe het zit met eventuele inentingen. Soms zijn ze echt nodig, soms worden ze aanbevolen. Neem geen risico op een mislukte stedentrip en doe het nu maar gewoon!

Uiteraard moet je de zorgverzekeraarpapieren bij je hebben. Je kunt altijd een ongeluk krijgen of ziek worden.

Drugs

Het hoeft eigenlijk geen betoog maar toch! Misschien wil je wel wat meenemen voor je stedentrip. Doe het niet! En ook geen gram, nul komma nul. Je zult maar gepakt worden in een ander land op het vliegveld. Je gaat daar dan erg vaak je verjaardag vieren maar wel zonder cadeautjes en gebak…En je partner dan, of je gezin, je vrienden of vriendinnen?

Uitgaanstips

Hartstikke leuk! Stevig feesten totdat je er bijna bij neervalt. Zeker wanneer je met een grote groep bent heeft dat voordelen. Dan pas je op elkaar. Zo gaat dat, zo hoort dat.
Ben je alleen dan ga je in de nacht niet zomaar de straat op. Pak een taxi en laat je brengen naar je favoriete disco. Knal het dak er maar af! Drink je glas altijd leeg mocht je het wegzetten. Er kan zo maar iemand zijn die er iets in doet dat er niet in thuis hoort. En de gevolgen kunnen heel erg zijn…


Ook voor terug naar het hotel een taxi die je voor de deur afzet. Voor die paar euro`s hoef je het niet te laten.