Vliegtickets

(55)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Salles Hotel Malaga Centro

Het Salles Hotel Malaga Centro ligt in het pittoreske oude centrum van Malaga. Het beschikt over gratis WiFi, kamers met balkon, en een seizoensgebonden zwembad op het dak met een indrukwekkend uitzicht over de stad.

Vanaf € 328,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 63,-

Meer info

Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn

Het Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn is een viersterrenhotel in de wijk Stillhorn in Hamburgse. Het hotel heeft ruime kamers en een gratis fitnessruimte en sauna. Het ligt op slechts 300 meter van de snelweg de A1.

Vanaf € 285,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 50,-

Meer info

Amedia Hotel Hamburg Moorfleet

Dit driesterrenhotel biedt gratis parkeergelegenheid en een dagelijks ontbijtbuffet. Het AMEDIA Hotel ligt aan een rustige zijstraat. Met de S Bahn reist u rechtstreeks naar het stadscentrum en de haven van Hamburg.

Vanaf € 275,- Vlucht + Hotel

Rafaelhoteles Atocha

Dit gunstig gelegen hotel ligt vlak bij de knooppunten van het Madrileense openbaar vervoer: Alvaro Mendez en Atocha (een station van de hogesnelheidstrein AVE).

Vanaf € 252,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 74,-

Meer info

Rafaelhoteles Ventas

Dit hotel ligt in de commerciele Alcala straat en biedt een gemakkelijke toegang tot de snelweg M 30. Rafaelhoteles Ventas is een charmant en licht hotel in een populair toeristisch gebied.

Vanaf € 238,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 47,-

Meer info
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 9
 • 10
 • 11
 • »

Meer over vliegtickets

Vliegen is de meest veilige vorm van vervoer. Er gebeuren relatief gezien heel weinig ongelukken. Daarom gaan de meeste toeristen hiermee op vakantie. Voor een stedentrip, een midweek of langer. Wat is nu eigenlijk een vliegticket? Vliegtickets zijn een bewijs dat een passagier een reis heeft geboekt om op deze manier van de ene plaats naar de andere plaats te vliegen. Op een vliegticket moet staan wat de prijs is, welke heffingen worden geheven, welke belastingen en eventuele brandstoftoeslagen. Deze informatie is verplicht.

Hoe komt een vliegticketprijs tot stand? Voor een zo`n laag mogelijke prijs moet er bijvoorbeeld bespaard worden op beenruimte. Ook is het afhankelijk wanneer je gaat. In de zomer liggen de prijzen hoger dan in de winter. Ook de plaats van bestemming kan een rol spelen.

De prijzen van aanbieders van vliegtickets verschillen niet zoveel. Vliegtuigmaatschappijen hanteren hun eigen prijs. Daarbij komt ook nog eens belasting op. De prijsverschillen komen door de administratieve kosten die een aanbieder berekent.

Buiten het vliegen kun je ook een stedentrip doen met de trein. Er is een totaalpakket en dat wil zeggen een busreis met een hotel. Ook kun je alleen de treinreis doen en daarginder een hotel pakken. Nog een aardige mogelijkheid is een stedentrip met de bus. Ook hier weer kan alleen de bus geboekt worden en een hotel daar. Dat kan ook samen in een totaalpakket. De stad van je keuze bezoeken kan zo op diverse manieren. Wel eens een Fly Drive gedaan? Dat is echt top! Een vliegreis inclusief een hotel en een huurauto voor één bedrag. Probeer dat de volgende keer eens!

Het vliegen

Een vakantie begint natuurlijk al bij het kiezen van je vakantiebestemming. Je gaat alleen of met je partner of je gaat met je hele gezin. Vandaar de dag besluiten ook veel vrienden en vriendinnen met elkaar op vakantie te gaan. Je boekt je vliegticket online. Eenvoudiger en veiliger kan niet. De meeste vluchten gaan vanaf grote vliegvelden. Tegenwoordig gaan steeds meer bestemmingen via de regionale vliegvelden. Wel zo makkelijk en lekker dichtbij. Je laat je daar naar toe brengen of je parkeert de auto daar. Op elk vliegveld kun je nog even taxfree winkelen. Leuk én goedkoop. Enige tijd later stap je het vliegtuig in. Het vliegen is en blijft een aparte gebeurtenis. Dan, iets later, taxiet het grote vliegtuig naar zijn startbaan waar het met brullende motoren het luchtruim zal kiezen. Dat starten geeft een kick, je wordt echt weggeschoten. Spannend!

Enkele uren later kom je in een heel andere wereld terecht. De taal is anders, de gewoonten, de cultuur en nog veel meer. De vakantie is nu echt begonnen. Je geniet van al het goede maar voordat je het weet is het alweer voorbij. Zo gaat dat. Voordeel is dat je dan ook zo weer thuis bent. Jouw vakantie was tof. Volgend jaar weer met het vliegtuig, dat is zeker.

Vliegtickets: waar kun je terecht?

Een hele voordelige is www.cheaptickets.nl .Heeft altijd de beste vliegtickets. Voor overal, binnen en buiten Europa.

www.wtc.nl biedt al vele jaren de voordeligste vliegtickets aan. Zonvakanties, wintersportvakanties en wereldreizen. Zeg dus maar, van alle markten thuis.

De betere en ook voordelige vliegtickets zijn bij www.ebookers.nl. De laagste prijsgarantie wordt hier gegarandeerd. Doe je voordeel hiermee.

De naam zegt het eigenlijk al. Op www.budgetair.com  vind je de goedkopere maar toch complete en comfortabele vluchten. Hier moet je gewoon je vliegtickets reserveren.

Vele bestemmingen in Europa maar ook ver daarbuiten zijn te vinden op www.arkefly.nl. Voordelige vliegtickets en optimale service wordt hier aangeboden.

Tips voor en tijdens de vakantie

Tijdens het opstijgen en landen verandert de luchtdruk in het vliegtuig. Niet veel natuurlijk maar wel zoveel dat de meeste passagiers hier last van ondervinden. Pijn in de oren en net alsof je slecht hoort. De oplossing is erg simpel. Eet tijdens het opstijgen en landen een snoepje. Daardoor moet je regelmatig slikken waardoor de pijn of het slechthoren overgaat.

Reisbescheiden

Voordat je met vakantie gaat moet je goed voorbereid zijn. Dit houdt ondermeer in dat je een nog geldig paspoort of ID-kaart moet hebben. Zo niet dan kom je niet langs de douane dus geen vakantie. Het zal je maar gebeuren! Wil je een auto huren neem dan wel je rijbewijs mee.

Medicijnen

Op het gebied van vaccinaties moet je bij je huisarts of bij je zorgverzekeraar zijn. Zij vertellen je welke inentingen je eventueel nodig hebt. Laat je dan ook inenten en denk niet dat jou niks kan overkomen!


Gebruik je medicijnen, wees er dan zeker van dat je er genoeg van hebt tijdens je vakantie. Niet alle medicamenten zijn in het buitenland te koop. Neem voor alle zekerheid aspirines mee, pleisters en pillen tegen diarree. In het buitenland, op je bestemming, wordt het voedsel anders bereid dan je gewend bent en daar kan je maag niet altijd tegen. Om diarree te voorkomen drink je water uit de fles. Drink voor alle zekerheid geen water uit de kraan.

Meenemen en terugnemen

Het hoeft geen toelichting dat drugs niet toegestaan zijn om mee te nemen. Geen softdrugs en geen harddrugs. Probeer alsjeblieft niet stoer over te komen bij je vrienden om het toch maar te doen. Een enkele gram is genoeg voor een onprettig verblijf in een gevangenis in het buitenland. Ook wat de terugreis betreft, neem niks mee, neem geen pakketje aan of iets dergelijks ook al krijg je er nog zoveel geld voor. Niet doen!

Huurauto

Wees voorzichtig bij het huren van een auto. Verzeker je meteen en betaal meteen het overeengekomen bedrag. Let op de status van de auto. Zo voorkom je dat je met een wrak de weg opgaat. Houd je aan alle verkeersvoorschriften om vette boetes te voorkomen. Houd je ook aan de snelheid die voor een bepaalde weg geldt. In de meeste landen moet je tenminste 21 jaar zijn en een geldig  rijbewijs in het bezit hebben om een auto te mogen huren. Geen alcohol gebruiken en de autogordel omdoen. Dit geldt ook voor je medepassagiers.

Geld enzo

In verreweg de meeste landen kun je geld uit de muur trekken. Dat is erg gemakkelijk. Je hoeft alleen maar wat euro`s mee te nemen voor kleine aankopen. Je kunt ook Travellercheques en creditcards meenemen. Deze worden aangenomen in grote winkels, grotere restaurants, benzinestations en hotels. Neem altijd een kluisje in je hotel. Natuurlijk is de kans klein dat er wat gestolen wordt maar voor die paar euro is het beter om dat wel te doen. Niet alleen voor je geld maar ook voor je reispapieren.

De laatste tips

Wil je je snel en voordelig verplaatsen dan is de taxi een uitkomst. De meeste taxichauffeurs zijn betrouwbaar. Toch zijn er altijd bij die je proberen op te lichten. Betaal meteen het afgesproken bedrag want anders rijden ze om en dan betaal je het dubbele tarief.

Wil je het nachtleven meemaken? Prima want daar heb je tenslotte vakantie voor. Ben je met een groep dan kun je altijd op elkaar letten. Ben je echter alleen ga dan in de late avond of nacht niet over straat. Je weet maar nooit. Bel vanaf je hotel een taxi. Dat is het beste en veiligste manier en dit geldt ook voor wanneer je teruggaat.

Toon op kaart
Toon als lijst