Vliegvelden Dublin

Meer over Vliegvelden Dublin

Dublin Airport is de luchthaven van Dublin en het drukste vliegveld van Ierland. Er worden dagelijks ongeveer 60.000 passagiers verwerkt, een aantal dat in het hoogseizoen wel kan oplopen tot 80.000. De luchthaven is gelegen om ongeveer 10 kilometer ten noorden van het centrum van Dublin. Dublin Airport is het ‘hoofdkwartier’ van onder andere Ryanair en Aer Lingus. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dublin-airport.com

Openbaar vervoer vanaf vliegvelden

Er rijden veel verschillende bussen vanaf Dublin Airport naar verschillende locaties in en om Dublin, evenals naar andere grote steden in Ierland. Tussen 07:00 – 23:00 vertrekt er ieder kwartier een Airlink Expressbus naar het busstation van Dublin en naar Connolly Station. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van taxi’s welke te vinden zijn buiten de terminal.

Autoverhuur

Wilt u liever niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer tijdens uw stedentrip Dublin, dan kunt u natuurlijk ook een auto huren. Alle autoverhuurbedrijven die op Dublin Airport zijn gevestigd, zijn elke dag tussen 06:00 – 23:00 geopend. Wij raden u aan een auto te huren bij Alamo.nl, Cardelmar.nl, Ebookers.nl, Holidaycars.com of Autohuren.nu. Voor meer informatie kunt u kijken bij ‘Autohuur’ in het hoofdmenu.