Vakantie Luxemburg

Meer over Vakantie Luxemburg

U hoeft niet ver te reizen om een heerlijke vakantie te beleven in een ander land. Luxemburg is niet ver weg, maar voelt toch heel buitenlands aan. Geniet van de culturele hoogtepunten van deze ruim 1000 jaar oude stad. Boek vandaag nog uw vakantie Luxemburg op Stedentrip.com!

Autoreis Luxemburg

Luxemburg is bij uitstek geschikt om met de auto naar toe te reizen, de brandstofprijzen liggen hier namelijk een stuk lager dan in Nederland. De afstand Utrecht – Luxemburg is ongeveer 375 kilometer. U doet dus nog geen vier uur over de reis. Luxemburg beschikt over een goed wegennet. De maximale snelheid op snelwegen in Luxemburg is 120 kilometer per uur. Vergeet niet voordat u aan uw terugreis begint om uw tank nog even vol te gooien!

Treinreis Luxemburg

Een treinreis Luxemburg is zeer goed te doen; het is een van de meest comfortabele manieren van reizen en u doet er slechts 5,5 uur over. U doet er wel verstandig aan uw treintickets van te voren te reserveren.

Busreis Luxemburg

Met de bus bent u nog altijd het goedkoopst uit, ook bij een stedentrip Luxemburg. Dagelijks vertrekken er bussen van Eurolines naar Luxemburg. U bent ongeveer 8 tot 9 uur onderweg.

Vliegreis Luxemburg

Met het vliegtuig bent u nog altijd het snelst. Er vertrekken dagelijks rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Luxemburg. De vliegtijd bedraagt slechts een uurtje.