Goedkoop Beijing

(21)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Plaza Hotel Beijing

Plaza Hotel Beijing is een viersterrenhotel in het zuidoosten van Peking. Het is ideaal gelegen voor de East 3rd Ring en het Central Business District. Het Plaza heeft in totaal 218 kamers en suites, verspreid over 19 verdiepingen van de hoteltoren.

Vanaf € 61,- Alleen hotel

Capital Hotel Beijing

Het Capital Hotel Beijing ligt op 5 minuten rijden van het Tiananmen plein en de Verboden Stad. Het heeft ruime kamers met internet. Ook beschikt het over een overdekt zwembad, 7 eetgelegenheden en een eigen bowlingbaan.

Vanaf € 68,- Alleen hotel

Xijiao Hotel Beijing

Xijiao Hotel is gelegen in het centrum van het park Zhongguancun en is gebouwd rond een binnenplaats, met een traditionele sfeer.

Vanaf € 49,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • »

Meer over Goedkoop Beijing

Uw stedentrip Beijing is niet compleet zonder een bezoek aan het hart van de stad en het Keizerlijk Paleis. De route van de Monumental Beijing Walking Tour start bij Tiananmen Square en loopt via de Verboden Stad naar Coal Hill Park. De wandeling neemt ongeveer een halve dag in beslag. Heeft u aan het einde van de wandeling nog energie over, klim dan naar de top van Coal Hill. Vanaf hier heeft u een adembenemend uitzicht over de gouden daken van de Verboden Stad.

Gratis activiteiten in en rond Beijing

Bezoek het enorme park van de Tempel van de Hemel. Nog voordat de toeristenattracties in Beijing opengaan, kunt u zich in het park al vergapen aan vele traditionele Chinese activiteiten. Van Tai-Chi tot zwaardvechten en van kiten tot amateur Opera, is er van alles te zien. Het park is een belangrijke plek voor de lokale bevolking om te socializen en te sporten.

Het is geen zeldzame aanblik in Beijing: twee ernstig kijkende Chinezen boven een houten speelbord, omgeven door een menigte. Bezoek een openbaar park, leer de spelregels van het Chinese schaakspel en doe mee! Het is de ideale manier om de lokale cultuur van dichtbij te ervaren. Daarbij zult u tevens snel vrienden maken!

Vliegeren is een erg populaire bezigheid in Beijing. Het vergt vaardigheid, iets dat veel vliegerende bewoners van Beijing u maar wat graag zullen willen bijbrengen. Maar u kunt ook een stapje verder gaan en leren over de kunst van vliegers maken. Dit kan op Gaobidian Folk Culture Street.

Goedkope activiteiten in en rond Beijing

Maak een riksjatour door de Hutongs tijdens uw stedentrip Beijing! Hutongs zijn smalle straatjes en steegjes die gevormd worden door traditionele siheyuan (woningen met binnenplaatsen). Sommigen zijn wel honderden jaren oud. Het afgelopen decennium is het aantal Hutongs dramatisch gedaald – de meesten worden gesloopt om plaats te maken voor nieuwe wegen en moderne gebouwen. Maar er zijn een aantal Hutongs die bestempeld zijn tot beschermde gebieden, om zo dit unieke aspect van de Chinese cultuur te behouden. Een tour door de Hutongs biedt u de gelegenheid een glimp op te vangen van het leven in Beijing zoals het er vroeger uitzag.

Huur een fiets en bezoek de Ming Tombes. De Ming Tombes werden gebouwd in opdracht van Chinese keizers, om hun overgang naar het hiernamaals zo soepel mogelijk te laten verlopen. Er liggen meerdere keizers en keizerinnen begraven op deze unieke plek, die tegenwoordig op de werelderfgoedlijst staat. De Heilige Weg is een zeven kilometer lange weg die naar de Tombes leidt. Twaalf stenen beelden in de vorm van dieren bewaken de weg.

Voor meer informatie over goedkope activiteiten in Beijing kunt u terecht bij het: China Culture Center (CCC)

Toon op kaart
Toon als lijst