Reisgidsen Beijing

Meer over Reisgidsen Beijing

Beijing heeft een compleet andere cultuur en taal dan Nederland, dus als u voor het eerst een stedentrip Beijing gaat maken is het raadzaam een reisgids mee te nemen. Op deze manier leert u over de Chinese gewoonten en cultuur, heeft u altijd een compleet overzicht bij u van alle bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft en kunt u zoveel mogelijk uit uw stedentrip Beijing halen. De meeste reisgidsen zijn tevens voorzien van een kaart, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u verdwaald in deze metropool! Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste reisgidsen over Beijing.

Going Dutch in Beijing

Wist u dat het in China een belediging is om uw duim op te steken? Met "Going Dutch in Beijing – The International Guide to Doing the Right Thing" van Mark McCrum hoeft u zich geen zorgen te maken over cultuurverschillen tijdens uw stedentrip Beijing. De gids vertelt u wat u vooral niet moet zeggen, dragen of doen, en hoe u uzelf verstaanbaar kan maken in bepaalde situaties, bijvoorbeeld op het politiebureau. Een onmisbare hulp tijdens uw stedentrip Beijing! De gids telt 260 pagina’s en is te bestellen via:De Zwerver

City Guide Beijing

Met de Nederlandstalige City Guide Beijing van Insight Guides heeft u een makkelijk mee te nemen formaat reisgids. De gids bevat onder andere een overzicht van belangrijke informatie voor bezoekers, bezienswaardigheden en aanbevolen restaurants en cafés, inclusief een straatatlas met de belangrijkste straten in Beijing. De gids telt 265 pagina’s en is te bestellen via de webwinkel van Bruna.

National Geographic Reisgids Beijing

In de National Geographic Reisgids Beijing van P. Mooney vind u uitgebreide plaatsbeschrijvingen en achtergrondinformatie. De gids beschikt tevens over een uitgebreide adressenlijst en gedetailleerde plattegronden. De gids bevat 271 pagina’s en is te bestellen via: bol.com.

ANWB Extra – Beijing

Met de Reisgids Beijing van de ANWB zult u niet snel verdwalen tijdens uw stedentrip Beijing. De gids telt 120 pagina’s en is voorzien van een grote uitneembare kaart. Daarnaast krijgt u actuele informatie met betrekking tot bezienswaardigheden, hotels, eetgelegenheden, shoppen en meer. Deze Nederlandstalige gids is onder andere te bestellen via Cosmox.