Vakantie Napels

(8)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel San Paolo

Hotel San Paolo beschikt over een fitnessruimte en een wellness centrum, plus een prachtig dakterras. Het ligt dicht bij de PalaEldo arena en het San Paolo stadion.

Vanaf € 50,- Alleen hotel

Caravaggio Hotel

Hotel Caravaggio is gevestigd in een adellijk gebouw uit de 17e eeuw en heeft een panoramisch dakterras. Het hotel ligt naast de Duomo, in het hart van het historische stadscentrum van Napels.

Vanaf € 70,- Alleen hotel

Hotel Toledo

Hotel Toledo is een gastvrij hotel op slechts 10 minuten lopen van het Piazza del Plebiscito en de haven. Ontspan op het dakterras en geniet van het uitzicht op het fort Sant Elmo. Hotel Toledo ligt aan de rand van het Spaanse kwartier.

Vanaf € 41,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

Meer over Vakantie Napels

Napels is een prachtige stad in Italië. De stad heeft best wel tegenstellingen. Het verschil tussen arm en rijk is duidelijk aanwezig. Zo heb je echte volkswijken en zijn er wijken waar rijke mensen wonen. Deze tegenstelling is ook duidelijk aanwezig wat winkels betreft. Je hebt echte volkswinkels en winkels waar superdure Italiaanse mode wordt verkocht. Napels is bij veel Europeanen bekend wat betreft de kunst en cultuur. Er zijn in Italië, en ver daarbuiten, weinig steden die zoveel in huis hebben. Erg bekend is bijvoorbeeld het kasteel uit de twaalfde eeuw, Castel dell`Ovo. En iedereen heeft er wel eens van gehoord, de ruïnes van Pompei. Beiden zijn slechts een kleine greep uit het grote aanbod.

De Italiaanse keuken staat op een hoog niveau. En dan ook nog eens te weten dat de pizza, de spaghetti en de espresso allemaal in Napels hun levenslicht zagen. Een avondje uit begint eerst met een maaltijd in een restaurant, en daar zijn er genoeg van in de stad. Voor het eten wordt royaal de tijd genomen want uit eten gaan is sociaal gezien van grote betekenis. Na het avondeten wordt het tijd om een leuke bar of kroeg te bezoeken. De feestavond eindigt in de discotheek. De inwoners staan erom bekend dat zij prima gekleed gaan. In elke discotheek is het motto, zien en gezien worden.

Naar Napels gaan kun je doen met de trein, met de auto en met het vliegtuig. Daar moet je nog wel een onderkomen regelen. Je kunt dat regelen ook overlaten aan reisaanbieders. Je kunt je dan na aankomst in de stad naar je geboekte hotel laten brengen. Zo verlies je geen kostbare tijd. Wil je eerst eens kijken welke reisaanbieders er op de vakantiemarkt zijn, ga dan naar http://stedentrip.com/reisorganisaties-napels. Je bent aardig onder de indruk gekomen van Napels en je wilt meteen boeken. Dat doe je dan simpelweg via http://stedentrip.com/stedentrip-napels.

Treinreis

Ga eerst maar eens kijken op de website van NSHispeed. Op deze site vind je alles wat je moet weten over de treinreis naar Napels. De totale treinreis zal tussen de 20 en 25 uur liggen. Daarom is het verstandig om een slaapcoupé te boeken want nachtrust is belangrijk. Je komt daarom uitgerust aan in Napels. Niet vergeten dat je nog wel een onderdak moet zien te vinden.

Autoreis

De autoreis naar Napels is natuurlijk geweldig om te doen. Ga je buiten de snelwegen om, dan zie je vele soorten landschappen en schilderachtige dorpjes. Ook dat is dan al vakantie! In Napels aangekomen moet je nog wel een hotel zoeken. Tijdens je verblijf kun je ook buiten de stad gaan genieten van de omgeving.

Vliegreis

Een reis die je veel zal bieden. Eerst het vertrek vanuit Amsterdam. Ook dat is al een heerlijke belevenis. Dan natuurlijk de vliegreis op zich. Altijd indrukwekkend. Na aankomst op de internationale luchthaven van Napels laat je je door een taxi naar het centrum brengen. Daar moet je alleen nog een onderkomen vinden. Gelukkig sta je er niet alleen voor. www.ebookers.nl helpt je graag. Die ook graag helpen is www.cheaptickets.nl en www.wtc.nl.

Combinatie treinreis met een hotel

Een heerlijke avontuurlijke treinreis, daar begin je mee. In Napels weet je waar je aan toe bent want je hotel staat klaar. Dat is een geruststellende gedachte. Alles goed geregeld, dat is pas vakantie! Ga maar snel deze combinatie boeken bij http://napels.gasamen.nl.

Combinatie autoreis met een hotel

Een gewilde combinatie en die kan worden gerealiseerd door diverse reisaanbieders. Zo heb je www.dejongintra.nl en www.kras.nl. Voor een totaal overzicht kun je gaan kijken op stedentrip.com/hotels-napels. Met de auto gaan betekent genieten vanaf het moment dat je vertrekt tot en met het moment dat je weer thuis bent. Vandaar dat deze combinatie zo`n succes is.

Combinatie vliegreis met een hotel

Een fantastische combinatie, een avontuurlijke combinatie, een geliefde combinatie! Je bent snel in Napels vanuit Amsterdam, en ook weer terug. Je houdt met deze combinatie de meeste tijd over. Hotel is geboekt, en dat geeft een vertrouwd gevoel.

Toon op kaart
Toon als lijst