Autohuur New York

bookanddrive

bookanddrive

Bookanddrive.nl heeft een erg groot aanbod van goedkope huurauto's in New York

Meer over Autohuur New York

Het is niet aan te raden om in New York zelf een auto te huren, het verkeer is enorm druk en chaotisch.Daarnaast is het huren van een auto vrij duur en tevens is de benzine is in New York veel duurder dan op andere plekken in de VS. Het grootste probleem met de auto is echter het vinden van een parkeerplaats, die er schaars zijn. Ook zijn de parkeervoorschriften uiterst ingewikkeld en voor een leek bijna onbegrijpelijk.

Tip! Huur online uw huurauto in New York via:
- Alamo
- Holidaycars

Wil men desalniettemin toch een auto huren dient een rijbewijs en erkende creditcard overlegd worden. Op de luchthavens kan men alle grote autoverhuurbedrijven vinden.

Voor het huren van een auto in New York vindt u hieronder enkele aanwijzingen en tips:
- Niet dronken achter het stuur, in New York zijn ze op dit gebied uiterst streng.
- Niet rechts af slaan bij rood stoplicht. Overal in de VS is dit toegestaan behalve in New York. Is afslaan wel geoorloofd wordt dit aangegeven via een verkeersbord.
- Geen doorgaande kruising blokkeren, dit is illegaal en kan een boete opleveren.
- Parkeervoorschriften Let op de rode borden met een schoonmaaksymbool. Om de stratenvegers de kans te geven hun werk te doen, bestaan hiervoor regels en verkeersborden met betrekking tot het parkeren.
- Sleepdienstinformatie: Indien je auto weggesleept is moet je het politiebureau bellen om te horen hoe je de auto terugkrijgt.
- Diefstal: laat geen waardevolle spullen achter in de auto. Doe de spullen al van te voren in de kofferbak en niet op de parkeerplaats zelf.
- Niet claxonneren indien niet absoluut noodzakelijk.
- Open geen ramen: ook niet als mensen bij de auto komen om iets te vragen, de ramen te wassen of iets te verkopen.

Er zijn vele bedrijven die auto’s verhuren in New York. Hieronder een aantal tips om de beste deal bij autohuur in New York te krijgen.
- Huur mogelijkerwijze een auto van een verhuurbedrijf waar u al klant bent. De grote autoverhuurbedrijven hebben overal ter wereld vestigingen. Bestaande klanten hebben hier extra voordelen.
- Zorg voor een alternatief verhuurbedrijf, voor geval er iets misloopt met het door u gekozen bedrijf.
- Controleer de website van het autoverhuurbedrijf vooraf, misschien is er een aanbieding.
- Mensen die veel vliegen "frequent flyer program", krijgen meestal korting bij autoverhuurbedrijven.
- Vraag altijd om een auto waarin niet gerookt mag worden, deze zijn bijna altijd in een betere staat.

Ook het parkeren in New York is uiterst ingewikkeld vanwege alle parkeerregels en –voorschriften. Lees de kleine lettertjes en verschillende regels met betrekking tot de afzonderlijke parkeergarages.