Lastminute New York

(14)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Belvedere

Goed hotel, ingericht in art-deco stijl uit de jaren ‘20 met een zeer centrale ligging in de theaterwijk van de stad. Ontdek het beste wat The Big Apple te bieden ...

Vanaf € 752,- Vlucht + Hotel

Comfort Inn Manhattan

Dit verzorgd ingerichte hotel Comfort Inn Manhattan ligt aan 35th Street in het centrum van Manhattan. Bezienswaardigheden als Empire State Building, Madison ...

Vanaf € 205,- Alleen hotel

Tribeca Grand Hotel

Tribeca Grand Hotel biedt een mix van strak design met klassieke lijnen. Het hotel biedt moderne kamers en een stijlvol restaurant in de populaire wijk TriBeCa ...

Vanaf € 257,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »

Meer over Lastminute New York

Soorten lastminute naar New York

Er is maar een lastminute reis mogelijk naar New York en dat is met het vliegtuig inclusief hotel. De vliegreis duurt ongeveer 7 uur. Je moet wel rekening houden met een tijdsverschil van ongeveer 6 uur. Met het vliegtuig naar New York is natuurlijk een vliegfeest op zich. Tijdens de reis worden aan boord leuke films gedraaid. Ondertussen zul je genieten van voortreffelijke maaltijden en heerlijke drankjes. Voor deze vliegreis staan diverse reisaanbieders klaar om je te helpen. Een reisaanbieder is www.cheaptickets.nl. Ook hele goede zijn www.ebookers.nl en www.wtc.nl.

Voor wie is een lastminute minder geschikt of helemaal niet van toepassing?

-Een gezin met schoolgaande kinderen zijn in principe gebonden aan het hoogseizoen. Een lastminute reis is voor zo`n gezin moeilijk om aan te komen.
-Wil je je partner meenemen, dan moet je zeker weten dat hij of zij mee kan op korte termijn.
-Moet je nog een paspoort of een ID-kaart aanvragen,dan maak je echt minder kans om te profiteren van een lastminute. Tussen het aanvragen en afleveren van reisdocumenten kan heel veel tijd zitten. Vaak moet je bij een lastminute reis snel beslissen of je deze reis neemt. Een heerlijke vakantie toegewenst in de wereldstad New York!

Wat is nu een lastminute?

Een reisaanbieder koop vakantieproducten in. Dat kan een hotelkamer zijn, een wintervakantie, een zomervakantie, een vliegticket en zo zijn er nog meer soorten. Deze reisaanbieder wil natuurlijk al die ingekochte reizen verkopen. Soms kan het zijn dat er vakantieproducten zijn die niet goed verkopen. Dat kan komen door politieke of economische ontwikkelingen in een land of streek. De reisaanbieder wil toch van zijn producten af en doet deze niet verkochte vakantieproducten `in de verkoop`. Op deze manier hoopt de aanbieder van die vakantieproducten af te komen. De consument koopt dan een reis tegen een scherpe prijs maar uiteraard wel met dezelfde kwaliteit. De meeste lastminute producten worden aangeboden na het hoogseizoen. Vooral in de herfst worden er veel aangeboden maar ook wel in het voorjaar.

Hoe kom je te weten of er een lastminute reis naar New York is?

Alle reisaanbieders hebben een website. Daar kun je op een eenvoudige manier te weten komen wat er te koop is. Daarnaast maken de reisaanbieders regelmatig reclame op radio en televisie. Je kunt ook de grotere dagbladen in de gaten houden want ook daar bieden de aanbieders hun lastminute reizen aan.

Voor wie is een lastminute van toepassing en welke zijn de voordelen?

-Op de eerste plaats is het dus de superlage prijs, en dat is dan ook meteen het grootste voordeel.
-Het kan best wel warm zijn in het hoogseizoen in New York. Hou je niet van die hoge temperatuur, dan is een lastminute erg geschikt voor jou. Je gaat dan in de lente of in de herfst naar de stad toe.
-Wil je op je gemak van alles gaan bekijken, dan is een lastminute zeker voor jou van toepassing. De meeste toeristen zijn weer naar huis en heb je nu alle gelegenheid om rustig jouw favoriete onderwerp te bekijken en te bestuderen.

Toon op kaart
Toon als lijst