Busreis Groningen

Meer over Busreis Groningen

Het maakt niet uit van waar je vertrekt uit Nederland, Groningen is te doen binnen enkele uren. Daarom is een busreis ook zo ideaal. De busreis naar Groningen kent enkele fijne voordelen:
-De prijs van een busreis is gewoon laag. Dat komt omdat er een behoorlijke concurrentie is tussen de vele busondernemingen.
-Je zit heerlijk ontspannen in zo`n bus. Je hoeft zelf niet te rijden.
-Als je op het juiste moment vertrekt heb je geen last van files. En, hoe verder naar het noorden toe, des te kleiner is de kans daar op.
-In de moderne bus is alles aanwezig dat bijdraagt voor een fijne reis. Natuurlijk een airconditioning, fijne stoelen, je kunt er koffie krijgen en er is een toilet aan boord.
-Onderweg wordt er gestopt. Dan kun je eventjes de benen lekker strekken, een broodje eten of een sigaretje roken.
-Gezelligheid. Want dat is ook een voordeel hoor. Je zit aan boord met mensen die ook belangstelling hebben voor de stad Groningen. Een praatje is zo gemaakt.
-De busreis gaat erg snel. Voordat je het weet ben je met het hele gezelschap in de stad.

Wat ga je allemaal doen?

Je wordt voor de deur van je hotel afgezet want je hebt natuurlijk al een knap hotelletje geboekt. Je maakt daar kennis met de vriendelijke mensen en na de koffer uitpakken en zo meer ga je eerst even wat drinken aan de bar. Na het bijkomen ga je alvast de stad een beetje verkennen. Lekker wandelen en rustig aan want er is zoveel te zien in Groningen. In de avond terug naar je hotel voor een lekkere warme maaltijd, een drankje aan de bar en het bed in. Je wilt goed zijn uitgeslapen want de volgende dag gaat het ontdekkingsfeest pas echt beginnen. De volgende dag, na een stevig ontbijt, ga je echt genieten. Je hebt een reisgids bij je en je geniet van de vele zaken die je tegenkomt. En de eerste dag zal voorbij vliegen!

Méér dan één dag!

Hopelijk heb je méér dan één dag uitgetrokken want Groningen kun je natuurlijk nooit in één dag doen. Gelukkig! Je hebt meer dagen uitgetrokken want er is nog zoveel meer te zien. Je kunt ook eens een fiets huren. Voor die paar euro kom je op plekjes waar je niet zo snel zou komen, zeker niet als je bijvoorbeeld met de auto bent. En al dat bekijken en bewonderen gaat alsmaar door. Dan opeens realiseer je je dat je verblijf in Groningen er bijna op zit.

Jammer

Zeker te weten! Echt jammer, je hebt het zo geweldig naar je zin en je moet alweer vertrekken. Nog één dag en nog één avond en nacht genieten. En dat ga je dan ook beslist doen. En daarna is het dan ook beslist voorbij. Of je nu wilt of niet, je moet weer naar huis!

Naar huis

Je stapt in de bus nadat je afscheid hebt genomen van al die mensen die je hebt leren kennen. Die jouw verblijf zo aangenaam hebben gemaakt. Nog even kijken naar je hotel en de bus rijdt aan. Enkele uren later ben je weer thuis en dan heb je uiteraard veel te vertellen. Je laat de vele foto`s zien want die zeggen nu eenmaal meer dan vele woorden. En ook die mensen zullen net zo enthousiast worden als jij was en bent over de stad Groningen. En je vertelt natuurlijk ook over de fijne busreis want ook dat was een erge prettige ervaring. Echt, een busreis is gewoonweg bijzonder aangenaam en zeker voor herhaling vatbaar. Naar welke stad ga je dan of ga je toch weer naar Groningen…doe maar gerust. Er gaat toch niks boven Groningen!