Lastminute Groningen

(8)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Bastion Hotel Groningen

Bastion Hotel Groningen ligt aan de A7 en biedt per auto en met het openbaar vervoer snelle verbindingen met het centrum, het Martini Plaza en de universiteit.

Vanaf € 59,- Alleen hotel

Hampshire Hotel Plaza Groningen

Dit designhotel biedt elegante kamers en gratis WiFi op slechts 5 minuten lopen van het Hoornsemeer. Het heeft een verwarmd binnenzwembad en een ruime tuin met barbecue faciliteiten.

Vanaf € 60,- Alleen hotel

Mercure Hotel Groningen Martiniplaza

Mercure Hotel Groningen Martiniplaza is gelegen langs de snelweg A7, op 2 km afstand van het centrum van Groningen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid en gratis fietsverhuur, zodat u gemakkelijk de omgeving kunt gaan ontdekken.

Vanaf € 54,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

Meer over Lastminute Groningen

Reisaanbieders kopen vakantieproducten in. Dat kunnen ondermeer hotelkamers zijn, vliegtickets en vakantiepakketten. Dat kopen gebeurt het hele jaar door. Er wordt door de reisorganisaties vooral ingekocht voor de bekende vakantieperiodes. Dat zijn de lente, de zomerperiode, de herfst en de kerst en oud- en nieuw periode. Het streven is uiteraard om alles te verkopen wat is ingekocht. Vaak lukt dat dan ook wel maar soms ook niet.

Waarom wordt niet altijd alles verkocht?

Het kan zijn dat een stad, streek of land minder populair is gebleken dan verwacht. Dat kan onder andere komen door de Nederlandse economie. Gaat die wat minder, dan zullen veel mensen hun vakantie doorbrengen in eigen land. Een andere reden is dat het politiek onrustig kan zijn in een stad, land of streek. Dat zal de toerist afschrikken. De toeristen gaan dan hun vakantie elders doorbrengen. Zo kan er een flinke schadepost ontstaan bij een of meerder reisorganisaties. Toch wil men van die vakantieproducten af, en dat kan maar op één manier, namelijk flink goedkoper maken. En dan maar hopen dat er wél mensen naar die stad, streek of land willen. Het geld dat de organisaties daarvoor krijgen, zal hun verlies minder groot maken. De reisorganisatie blij, de toerist blij want die heeft een goedkope vakantie te pakken. Een lastminute korting kan wel oplopen tot wel 60 procent van de standaardprijs. En natuurlijk blijft de kwaliteit hetzelfde.

Welke lastminute reizen zijn er naar Groningen?

Je hebt lastminute reizen met de bus, met de trein en met je auto.

Een lastminute reis met de bus.
Er zijn reisaanbieders die je graag willen helpen om alles voor je uit te zoeken. Zo heb je www.dejongintra.nl. Een andere aanbieder is www.kras.nl. Een andere die met hulp klaarstaat is www.gasamen.nl. Ook www.vertrekpunt.nl zal je helpen met alles wat je wilt weten. Het grootste voordeel is en blijft dat je zelf niet achter het stuur hoeft te kruipen. Mocht de bus onverhoopt toch in een file terechtkomen dan is dat jammer. Jij hoeft je daar niet druk over te maken. Je leest onder het rijden een krantje. Of je drinkt een kopje koffie. Wil je een praatje maken met je reisgenoten, dan zal dat geen enkel probleem zijn. Kortom, een busreis naar Groningen wordt een ontspannen reis.

Een lastminute reis met de trein.
Met de trein reizen is gewoon een hele snelle, veilige en comfortabele manier om naar Groningen te gaan. Je kunt in de trein stappen op vele stations. Die brengt je naar een groter station. Het is nu nog een kwestie van instappen en je vertrekt richting de hoofdstad van de provincie Groningen, Groningen. Deze manier van reizen wordt veel gedaan. Daarom is er een reisorganisator die je wil helpen en dat is www.gasamen.nl.

Een lastminute reis met de auto.
Je rijdt met je auto snel en voordelig naar Groningen. Het maakt niet uit waar je woont in ons land. De maximale afstand die je zou moeten rijden is ongeveer 375 kilometer. Dat kan dus makkelijk in één dag. Wil je onderweg andere steden of streken zien, dan ga je van de autosnelweg af. De reis zal wat langer duren maar je krijgt daar wel wat voor terug. Dat is nu het ideale als je met je auto gaat. Je hebt de vrijheid om te gaan wanneer het jou uitkomt. Je bent vrij om te rijden zoals jij dat wilt. In de stad Groningen ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer. En natuurlijk neem je vrienden en vriendinnen mee om samen de stad te gaan verkennen. Gezellig, en zo wordt jouw vakantie nóg goedkoper. En wie staan er voor je klaar om hulp te bieden? www.kras.nl en www.arke.nl.

Je wilt naar Groningen toe, zeker weten. Hoe weet je nu of er wel aanbiedingen zijn?
Alle reisaanbieders hebben een website. Daar kun je veel te weten komen. Lastminute reizen worden ook vaak kenbaar gemaakt in de grotere kranten. Ook op radio en televisie wordt met regelmaat reclame gemaakt voor hun lastminute reizen.

Het reserveren, hoe gaat dat dan?
Natuurlijk zijn er nog veel meer reisorganisaties in ons land. Ga maar eens kijken op de pagina `reisaanbieders`. Daar tref je een volledig overzicht aan. Verder vind je daar alle informatie en ook alle mogelijkheden. Een prettig verblijf in de stad Groningen!

Toon op kaart
Toon als lijst