Treinreis Groningen

Meer over Treinreis Groningen

Je hebt er zoveel over gehoord, over de stad Groningen. Je hebt gehoord dat het een mooie oude stad is. Je hebt gehoord dat er fantastische winkelstraten zijn. Je hebt gehoord over de Heerestraat, de Grote Markt en over A.Kerkhof. Je hebt gehoord dat je in Groningen goed kunt uitgaan. En je hebt gehoord dat het studentenleven geweldig is. En ook dat de stad Groningen gewoon een erge gezellige stad is. Dus nu wordt het eigenlijk wel een keer tijd om deze stad met een bezoek te vereren.

Bezoek

Natuurlijk kun je naar Groningen gaan met de trein voor één dag. Da`s leuk maar misschien toch wel te kort? Wat te denken van bijvoorbeeld een lang weekeinde, een midweek of een hele week? Een hele week heb je echt wel nodig wil je de stad een beetje leren kennen. Groningen is het zeker waard hoor want Groningen heeft alles en geeft dat aan iedereen!

Treinreis

Je kunt bijna vanaf elk dorp in Nederland de trein pakken. Die treinreis brengt je naar een groter treinstation. Vanaf daar begint je echte treinreis naar Groningen. Misschien moet je wel een of meerdere keren overstappen. Dat geeft dus echt niks want je hebt de tijd aan jezelf. Kijk, ook dat is al echt er eventjes tussenuit. Daar kun je al lekker van genieten. Tijdens een eventuele overstap kun je wat gaan eten en drinken en daarna zet je je tocht voort. De trein is natuurlijk hartstikke gezellig. Het is een erg veilige manier van transport dus ook dat zit wel snor. Geen last van files, ook mooi meegenomen en de prijs valt in de regel reuze mee. Zit je om een praatje verlegen; er zitten altijd wel mensen in de trein naar Groningen.

In Groningen

En nadat de trein is aangekomen ga jij aan jouw droom werken. Jij gaat alles bekijken waar al lang over werd gesproken. Jij gaat genieten van het gezellige uitgaansleven want daar heb je veel over gehoord. Slim hoor om eerst een hotel te reserveren! Niet alleen in de stad zelf is veel te zien, te beleven en te ondergaan. Ook buiten de stad is er van alles. Eindeloze groene vlakten met aan de horizon een prachtige oude boerderij. Je kunt ook het vliegveld eens bezoeken. Er is buiten op het vliegveld een heel groot terras. Vanaf daar kun je kijken naar de vliegtuigen die binnenkomen en weer opstijgen. Je kunt misschien wel een voetbalwedstrijd bijwonen van FC Groningen. Kortom, er is genoeg te doen. Zie je wel dat één dag te kort zou zijn geweest. Zie je wel dat zelfs een week erg krap aan wordt?

Einde

Aan alles komt een einde. In dit geval is dat niet zo erg. Je hebt bijna alles ervaren waar je vroeger over sprak. Je bent aardig tevreden. Wat dat betreft heeft Groningen nu iets minder geheimen voor jou. Maar je bent er nog lang niet hoor en dat weet je zelf ook wel! Natuurlijk ga je terug, natuurlijk ga je weer met de trein. En natuurlijk ga je weer naar hetzelfde hotel. Alles maar dan ook alles in meer dan prima bevallen! Thuisgekomen maak je je vrienden, vriendinnen en familieleden wel erg enthousiast. Je hebt inderdaad ook veel te vertellen. En zeker te weten dat er mensen bij zijn die met je meegaan naar Groningen. Ook zij willen het zien, de Heerestraat, de Grote Markt en de A.Kerkhof. Ook zij willen eens ervaren hoe fijn en gezellig het uitgaansleven daar is. En ook zij gaan dan met jou mee met de trein.