Vakantie Groningen

(8)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Bastion Hotel Groningen

Bastion Hotel Groningen ligt aan de A7 en biedt per auto en met het openbaar vervoer snelle verbindingen met het centrum, het Martini Plaza en de universiteit.

Vanaf € 59,- Alleen hotel

Hampshire Hotel Plaza Groningen

Dit designhotel biedt elegante kamers en gratis WiFi op slechts 5 minuten lopen van het Hoornsemeer. Het heeft een verwarmd binnenzwembad en een ruime tuin met barbecue faciliteiten.

Vanaf € 60,- Alleen hotel

Mercure Hotel Groningen Martiniplaza

Mercure Hotel Groningen Martiniplaza is gelegen langs de snelweg A7, op 2 km afstand van het centrum van Groningen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid en gratis fietsverhuur, zodat u gemakkelijk de omgeving kunt gaan ontdekken.

Vanaf € 54,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

Meer over Vakantie Groningen

Groningen staat niet alleen bekend als studentenstad. Groningen staat ook bekend als een geweldige stad om uitgebreid te shoppen en om voortreffelijk uit te gaan. De stad behoort bij de top tien wat betreft het inwonersaantal. Erg bekend is de Grote Markt. Daar vind je het gezellige uitgaansleven. Winkelen doe je vooral in de Heerestraat en in de A.Kerkhof. Bezienswaardigheden en musea zijn er genoeg. Groningen is niet ver rijden. Als je in het zuiden van ons land woont kun je de afstand binnen enkele uren overbruggen. Je wilt naar Groningen toe, en dat kun je doen met je auto, met de trein en met de bus. Daar aangekomen moet je wel een hotel zoeken. Natuurlijk ben je slim en laat je een reisorganisatie een hotel voor je regelen. Ga eens kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-groningen. Je hebt er nu echt zin in gekregen. Je wilt helemaal gaan voor de stad. Dan moet je gaan boeken en dat kan via http://stedentrip.com/steden-groningen.

Je reis met de auto

Het enige wat je nog moet doen wanneer je bent aangekomen in Groningen, is een hotel zoeken. Dat is eigenlijk zonde van de tijd. Met de auto naar de stad is perfect. Vanuit je woonplaats kun je twee routes kiezen. Je kunt kiezen voor zoveel mogelijk autosnelwegen. Wél kans op files maar je bent snel in de stad. De andere route is binnendoor. Je rijdt door kleine dorpjes en je ziet onderweg mooie landschappen. Deze route zal wat langer duren maar er is meer te genieten. Verder heb je met de auto helemaal je vrijheid, en dat is best wel fijn!

Je reis met de trein

Je kunt op veel treinstations instappen. Soms moet je overstappen maar je komt op een snelle manier naar de stad. Vanaf het station kun je met het openbaar vervoer naar het centrum toe. En nu nog even een hotel regelen. Een treinreis staat bekend als een gezellige reis. Altijd wel iemand om een praatje mee te maken. Geen last van files, en dat is belangrijk. Wil je inlichtingen hebben over routes, prijzen en nog veel meer, ga dan maar eens kijken op de website van NSHispeed.

Je reis met de bus

Deze reis is erg gewild. Je hebt medepassagiers die net zoals jij interesse hebben in Groningen. En dan is een praatje vlug gemaakt. Verder kun je onderweg genieten van een kopje koffie en van nog veel meer. Het supergrote voordeel is dat je nu eens niet achter het stuur zit. Dat is erg ontspannend met als voordeel dat je uitgerust aankomt. Daadwerkelijk hulp is er genoeg van enkele reisaanbieders. Je hebt ondermeer www.gasamen.nl. Daarnaast heb je ook www.vannoodreizen.nl. Nog een goede aanbieder is www.effeweg.nl.

Combinatie auto met een hotel

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over een hotel. Dat is inmiddels piekfijn geregeld. Een fijn gevoel, een goed gevoel. Je vertrekt vanuit je woonplaats met in je achterhoofd dat je de komende nacht in een gespreid bedje ligt. En al dat regelen doen diverse reisaanbieders zoals www.kras.nl en www.dejongintra.nl. Natuurlijk zijn er nog veel meer. Ga maar eens kijken op stedentrip.com/hotels-groningen en dan zie je ze allemaal!

Combinatie trein met een hotel

Vertrek vanuit je woonplaats. Eindstation is Groningen. Een taxi zal je naar je hotel brengen. Niks meer een hotel opzoeken wanneer je in Groningen bent aangekomen. Een fijne combinatie, zonder meer! Wil je deze combinatie boeken, dan doe je dit via http://www.gasamen.nl.

Combinatie bus met een hotel

Een geliefde combinatie. Het gemak van de bus en het gemak van een hotel. Eén prijs, eenvoudiger kan het niet. Je wordt afgezet én weer opgehaald bij je hotel. Jouw interesse is er, dus meteen maar gaan boeken. Dat kan heel eenvoudig via http://www.gasamen.nl.

Toon op kaart
Toon als lijst