Busreis Milaan

Meer over Busreis Milaan

Vroeger vertrokken er regelmatig bussen vol stedentrippers richting Milaan, maar met de komst van de goedkope vliegreizen is een busreis naar Milaan een minder interessante optie geworden. Er worden nog wel busreizen georganiseerd, maar je moet er goed naar zoeken.

Bekijk hier onder onze Topaanbieders busreis Milaan

Voordelen van een busreis

Als je met de bus naar Milaan gaat, begint je vakantie al onderweg. Iedereen in de bus is in vakantiestemming, en daardoor is de reis vaak erg gezellig. Een busreis is dan ook een goede gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.

Met de bus reizen heeft bovendien een aantal praktische voordelen. Zeker als je alleen of in een kleine groep reist, is een busreis vaak goedkoper dan een vakantie met de auto of het vliegtuig. Als je alleen of met z’n tweeën met de auto gaat, ben veel geld kwijt aan de benzine, en als je met het vliegtuig reist, moet je luchthavenbelasting betalen.

Een ander voordeel van een busreis is dat je niet zo ver hoeft te reizen om bij de opstapplaats te komen. In tegenstelling tot het vliegtuig, dat in de meeste gevallen vanaf Schiphol vertrekt, maakt de bus verschillende tussenstops in Nederland, zodat er altijd een opstapplaats bij jou in de buurt is. Bovendien zet de bus je bijna altijd voor de deur van je hotel af.

Praktische informatie

Als je met de bus naar Milaan wilt, moet je er rekening mee houden dat je ongeveer veertien uur onderweg bent. Een busreis van acht dagen kost ongeveer €700,00, enigszins afhankelijk van de accommodatie en de bij de prijs inbegrepen excursies.