Lastminute Milaan

(5)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel Mediolanum

Op 10 minuten van Milaan CS ligt het moderne 4 sterren Hotel Mediolanum, van alle moderne gemakken voorzien. Kamers in verschillende kleuren, een bar met zithoeken, vriendelijk personeel en op loopafstand van restaurants … wat wil je nog meer? Ligging: In het centrum tussen het station en de Dom. Metrostation Po...

Vanaf € 86,- Alleen hotel

Antares Hotel Accademia

Het Antares Accademia is een stijlvol hotel en ligt tegenover winkelcentrum Centro Commerciale Piazza Porello van Milaan, en op een korte tramrit van het centrum. Er is een fitnessruimte op de panoramische 6e verdieping.

Vanaf € 72,- Alleen hotel

Hotel Lloyd

Sinds vele jaren is Hotel Lloyd één van de bekendste en betere hotels in het centrum van Milaan. Uitstekend en uiterst centraal gelegen! Combinatie van klassieke sfeer en modern comfort.Ligging: In het centrum op een paar minuten lopen van de Dom en de winkelgalerij Vittorio Emanuele. Metrostation Missori. Voorzienin...

Vanaf € 75,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • »

Meer over Lastminute Milaan

Hoe kom je aan een lastminute reis?

Dat is niet zo moeilijk hoor! Ga je voor een autovakantie met hotel, dan staan er diverse reisaanbieders voor je gereed. Dat zijn bijvoorbeeld www.kras.nl en www.booking.com. Een andere reisaanbieder die alle deskundigheid in huis heeft is www.arke.nl. Met de auto naar Milaan is een reis op zich. Er is onderweg natuurlijk genoeg te zien. Wil je nóg meer zien wat natuur betreft, dan ga je van de autosnelweg af en rijd je binnendoor. Een bijkomend voordeel is dat je onafhankelijk bent van het openbaar vervoer van Milaan. Je hotel wacht op jou.

Je kunt ook aan een lastminute komen wat betreft een busreis met hotel. Met de bus reizen betekent een heerlijke en rustige reis. Een busreis is zeker te betalen en je komt uitgerust aan. Dat komt omdat je zelf niet hoeft te rijden. Je wordt voor je hoteldeur afgezet en ook weer opgehaald na je vakantie. Ook hier staan enkele reisaanbieders voor je klaar. Wat te denken van www.vertrekpunt.nl en www.dejongintra.nl. Ook www.gasamen.nl en www.kras.nl zijn er altijd voor jou.

Een vliegreis met hotel als lastminute reis. De vliegreis naar Milaan betekent dat je binnen twee uur in de Italiaanse stad bent. Daarnaast is het vliegen altijd een bijzondere ervaring. De reisaanbieders die je graag willen helpen met alles wat jij wilt zijn www.cheaptickets.nl, www.wtc.nl en ook www.ebookers.nl. Jouw geboekte hotel heeft de rode loper al uitgerold!

Je hebt besloten een lastminute reis te maken met de trein met hotel. Omdat je niet met ander verkeer hebt te maken ben je snel in Milaan. Kwestie van een taxi nemen en die zet je voor je hotel af. En hulp krijg je van www.hotelspecials.nl en van www.booking.com. Ook reisaanbieder www.gasamen.nl is er voor jou.

Wat is een lastminute eigenlijk?

Reisorganisaties kopen allerlei vakantieproducten in. Het is uiteraard de bedoeling om deze allemaal te verkopen. In veruit de meeste gevallen lukt dat dan ook wel maar niet atijd. Een reisaanbieder blijft dan met onverkochte reizen zitten. En onverkocht betekent minder winst en dat is niet de bedoeling. Om toch van de onverkochte vakantieproducten af te komen, worden deze aangeboden tegen een fors lagere prijs. Daar kan de consument het grote voordeel mee doen. De meest lastminute producten worden aangeboden in de herfst maar ook al in het voorjaar zijn er te koop.

Maar wanneer zijn dan die lastminute aanbiedingen?

Reisaanbieders maken veel reclame voor hun aanbiedingen in de grotere dagbladen. Verder maken zij reclame via de radio en de televisie. Wat je zeker moet doen is op de websites gaan kijken van de reisaanbieders.

Je hebt er nu al zin in. Hoe moet je dan gaan boeken?

Nou, dat boeken is wel héél eenvoudig. Ga nu naar de pagina `reisaanbieders`. Op die pagina tref je een totaaloverzicht aan. Je kunt dan meteen alle informatie te weten komen en ook hoe je je favoriete lastminute reis moet boeken. En boek nu maar snel want op is op, en dat zou toch wel jammer zijn!

Toon op kaart
Toon als lijst