Reisgidsen Milaan

Meer over Reisgidsen Milaan

Marco Polo - Milaan/Lombardije

De reisgids van Marco Polo is een kleine, overzichtelijke reisgids die uitermate geschikt is voor een eerste kennismaking met Milaan. Er staat informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden in, en beknopte informatie over restaurants en hotels. Achterin het boek zit een kaart, en het boek past gemakkelijk in je binnenzak.

Marco Polo – Milaan/Lombardije, Marco Polo 2009. Te vinden op:

www.dezwerver.nl

100% Milaan

De schrijfster van het boek, Annemarie Hofstra, ging oorspronkelijk naar Italië om er onderzoek te doen in tbs-klinieken. Ze werd op slag verliefd op het land en besloot er te gaan wonen. Ze vestigde zich in Milaan, en leerde de leukste winkels, cafés en bezienswaardigheden kennen. In 100% Milaan vertelt ze over haar ervaringen.

100% Milaan, Momedia 2007.

Te vinden op:

www.dezwerver.nl

Best of Milaan

Deze reisgids is een handige, kleine uitvoering van de bekende gids van Lonely Planet. Het boekje staat boordevol praktische en culturele informatie en is zowel interessant voor mensen die een georganiseerde reis naar de stad maken, als mensen die zelfstandig op avontuur gaan. Er zitten handige uitklapkaartjes in het boek. De gids is wel helemaal in het Engels.

Best of Milan, Lonely Planet 2009.

Te vinden op:

www.dezwerver.nl

Merian live - Milaan ontdekken en beleven

Deze reisgids is klein en overzichtelijk. Je zult er weinig praktische informatie in vinden, maar er staat wel veel informatie over de stad Milaan in. Ook staan er in de gids veel illustraties, en zit er in de gids een handige uitklapkaart.

Merian live - Milaan ontdekken en beleven, Deltas 2003.

Te vinden op:

www.dezwerver.nl

Milaan en de meren

Deze reisgids van uitgever Capitool doorbladeren is een uitstekende manier om alvast helemaal in de vakantiestemming te komen. In deze gids vind je veel achtergrondinformatie, prachtige foto’s en mooie kaarten.

Milaan en de meren, Capitool 2008.

Te vinden op:

www.dezwerver.nl

Milaan

In het boekje vind je hoofdstukken met titels als ‘Historie’, ‘Goed om te weten’, ‘Praktische informatie’, enzovoort. Voor deze reisgids zijn de twaalf leukste en interessantste bezienswaardigheden geselecteerd, en daar wordt uitgebreid aandacht aan besteed. De stadsplattegronden zijn erg handig, met kadertjes waarin nog extra informatie staat.

Milaan, ANWB Uitgeverij Boeken 2005.

Te vinden op:

www.dezwerver.nl

Milaan

Deze reisgids bevat veel praktische informatie over de stad Milaan. Je leest alles over musea en kunstcollecties, parken en tuinen, kerken, en informatie over overnachten, eten en drinken, winkelen, openbaar vervoer, enzovoort. De gids is klein en dun, en bevat veel illustraties. Ook zitten er plattegronden in het boekje.

Milaan, Kosmos Uitgevers 2005.

Te vinden op: 

www.dezwerver.nl