Vakantie Milaan

(5)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel Mediolanum

Op 10 minuten van Milaan CS ligt het moderne 4 sterren Hotel Mediolanum, van alle moderne gemakken voorzien. Kamers in verschillende kleuren, een bar met zithoeken, vriendelijk personeel en op loopafstand van restaurants … wat wil je nog meer? Ligging: In het centrum tussen het station en de Dom. Metrostation Po...

Vanaf € 86,- Alleen hotel

Antares Hotel Accademia

Het Antares Accademia is een stijlvol hotel en ligt tegenover winkelcentrum Centro Commerciale Piazza Porello van Milaan, en op een korte tramrit van het centrum. Er is een fitnessruimte op de panoramische 6e verdieping.

Vanaf € 72,- Alleen hotel

Hotel Lloyd

Sinds vele jaren is Hotel Lloyd één van de bekendste en betere hotels in het centrum van Milaan. Uitstekend en uiterst centraal gelegen! Combinatie van klassieke sfeer en modern comfort.Ligging: In het centrum op een paar minuten lopen van de Dom en de winkelgalerij Vittorio Emanuele. Metrostation Missori. Voorzienin...

Vanaf € 75,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • »

Meer over Vakantie Milaan

Milaan is een stad die echt alles in huis heeft voor een geweldig verblijf. Milaan is bij uitstek dé modestad van Europa. Er zijn in de wereld nergens zoveel modeshows, modetalenten en echte designerboetiekjes op een vierkante kilometer als in Milaan. De supergrote ontwerpers hebben natuurlijk een of vaak meerdere winkels in Milaan. Het topwinkelgebied wat grote én dure merken betreft wordt wel de `Gouden Driehoek` genoemd. Op het Italiaans is dat `Quadriletero d`Oro`. Hier moet je een keer geweest zijn, al is het maar om te windowshoppen.

De mode heeft ook invloed op de bewoners. Zij zien er altijd goed gekleed uit en zij willen daarom graag zien en gezien worden. Een andere passie is het eten en drinken van de Milanezen. Hier wordt erg veel aandacht aan besteed en er wordt ruim de tijd genomen om heerlijk te genieten. Vaak gaan hele families naar een restaurant om daar hun maaltijd te gebruiken. De stad staat bekend om het gerecht risotto. Dat gerecht komt van oorsprong uit de stad. Hoog in het eetvaandel staan ook vis- kaas- en vleesgerechten.

Je gaat naar Milaan om de kunst, cultuur en architectuur. En van die onderwerpen zijn genoeg zaken aanwezig. Prachtige kerken en paleizen. Beeldhouwwerken en heerlijke schilderijen hangen in de vele musea die de stad rijk is. Milaan heeft alles in huis, en dat geldt ook voor het leven in de nacht. Kortom, vervelen in deze indrukwekkende stad is schier onmogelijk!

Je kunt naar Milaan gaan met de trein. Daarnaast is met de bus een prima optie. Met de auto begint je vakantie al bij je voordeur. Met het vliegtuig is verschrikkelijk mooi om te doen. Je kunt in Milaan zelf je hotel regelen. Je kunt dat hotel ook laten regelen, en dat scheelt weer een boel tijd.

Je kunt proberen om zelf je vakantie uit te dokteren. Je kunt jouw vakantie ook in handen leggen van reisorganisaties die verstand van zaken hebben. http://stedentrip.com/reisorganisaties-milaan is dan de site waarop je moet gaan kijken. En dat belooft heel wat dus dat wordt boeken. Dat boeken ga je dan doen via http://stedentrip.com/stedentrip-milaan.

Treinreis

Een heerlijke reis. Inlichtingen hierover kun je krijgen via de website van NSHispeed. Deze treinreis zal je goed doen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Uitgerust kom je aan in Milaan waar je je hotel moet zoeken.

Busreis

Genieten kun je optimaal tijdens je busreis naar Milaan. Niet alleen van het landschap onderweg maar ook van een kop koffie, je krantje en van een leuk gesprek. Optimaal genieten omdat je niet achter het stuur zit. Daarom is een busreis enorm populair. En je bent nooit alleen. Je hebt medepassagiers bij je maar ook reisaanbieders. Een er van is www.vannoodreizen.nl. Nog een aanbieder is www.effeweg.nl. En www.gasamen.nl is er ook voor jou. Wel nog even een hotel opzoeken in Milaan.

Autoreis

Je gaat wanneer het jou uitkomt. Je stopt onderweg wanneer het jou uitkomt. Jij neemt foto`s onderweg wanneer het jou uitkomt. Dat kun je allemaal doen als je besloten hebt met de auto naar Milaan te gaan. Na de mooie en interessante autoreis ga je in de stad een hotel boeken. Wil je eens gaan kijken buiten Milaan, dan neem je de auto en je gaat op ontdekkingsreis in Italië.

Vliegreis

De aanbieders die alles voor je willen regelen zijn www.cheaptickets.nl en www.wtc.nl. Ook www.ebookers.nl is van de partij om je overal mee te helpen. Een vliegreis is sowieso al geweldig om eens mee te maken. Je vliegt nu naar Milaan, en die bestemming geeft toch net dat beetje extra aan de reis.

Combinatie treinreis met een hotel

Met de trein en weten dat je hotel al geboekt is. Dat is nog eens onbezorgd reizen. Bij aankomst laat je je naar je hotel brengen. Makkelijker en beter aan je vakantie beginnen. Laat deze combinatie dan maar regelen door via http://milaan.gasamen.nl.

Combinatie busreis met een hotel

Een compleet verzorgde busreis met een geboekt hotel. Een goed begin, en een goed einde van je vakantie. Een erg populaire combinatie en is te boeken via http://milaan.gasamen.nl.

Combinatie autoreis met een hotel

Alles goed regelen kun je doen bij de reisaanbieders www.dejongintra.nl en www.kras.nl. En natuurlijk kent ons land nog meer aanbieders. Ga maar snel kijken op stedentrip.com/hotels-milaan. Je weet dat je geen hotel hoeft op te zoeken wanneer je aangekomen bent in Milaan. Dat is een prettig gevoel na een lange autorit.

Combinatie vliegreis met hotel

Je bent met het vliegtuig erg vlug in Milaan. Zo`n vliegreis is altijd hartstikke spannend. En niet alleen dat. Je wordt veilig weggebracht, comfortabel en ook nog eens voordelig.

Toon op kaart
Toon als lijst