Busreis Nice

Meer over Busreis Nice

Wie met de bus op stedentrip naar Nice wil, kan het beste in het hoogseizoen reizen. Helaas duurt het vrij lang om met de bus naar het zuiden van Frankrijk te rijden. Comfortabeler is de trein, makkelijker de auto en tegenwoordig is het vliegtuig vaak goedkoper.

Georganiseerde busreis

Het voordeel van een georganiseerde reis is dat hotel en excursies inbegrepen zijn. Bovendien hoef je niet zelf te rijden en zijn de opstapplaatsen door heel Nederland heen. De prijzen zijn vrij redelijk. En het is erg geschikt voor mensen die alleen op vakantie gaan of zin hebben in gezelligheid. Na zestien uur samen in de bus, leer je elkaar wel kennen!

Peter Langhout

Peter Langhout biedt het hele jaar door georganiseerde busreizen naar de Côte d’Azur . Niet alleen Nice, maar ook het chique Cannes, Saint Tropez en het jetsetparadijs Monaco worden bezocht.

Losse busreis

Eurolines biedt bustickets aan tot Marseille. Vanaf Marseille kun je de trein nemen naar Nice. Het wordt zo meer een backpackersvakantie dan een stedentrip. Want echt praktisch is het overstappen op de trein niet.

Groepsreis

Een stedentrip is erg geschikt om als groep uit te voeren. Bijvoorbeeld met een studentenvereniging, sportclub, familie uitje of grote vriendengroep. Het is dan voordelig om zelf een bus te huren. Gebo.nl verhuurt bussen voor groepen vanaf 35 personen. Ook elbobus.nl en connexxiontours.nl hebben touringcars te huur (inclusief chauffeur). Meer bussen zijn te vinden via google.nl met de zoekterm ‘touringcar huren’.

Kras Vakanties

Kras biedt georganiseerde busreizen aan, maar alleen in het hoogseizoen. Dus in de herfst en winter zit er helaas geen stedentrip in met Kras. Wel een beetje raar, want in het zuiden van Frankrijk is het zelfs in de winter mooi weer.