Vliegticket Parijs

Meer over Vliegticket Parijs

Voor het kopen van een vliegticket Parijs hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Het internet biedt een ruime keuze in aanbieders van goedkope tickets. Let op het volgende. Kijk voor een goed aanbod van vliegtickets naar Parijs bij één van onze aanbieders

Tip! Boek nu goedkoop een vliegticket naar Parijs via:
- Ebookers
- Cheaptickets
- Worldticketcenter
- Vliegticketskopen.nl

Prijzen vergelijken

Kijk voor speciale aanbiedingen naar de websites van verschillende luchtvaartmaatschappijen, er kunnen interessante “last minutes” aangeboden worden, die zeer goedkoop kunnen zijn. Reisbureaus berekenen vaak extra kosten voor het ticket, zoals boekingskosten of administratiekosten. Er zijn ook speciale “vergelijk-websites” die al het uitzoekwerk voor je doen. Gebruik de zoekfunctie “goedkope vliegtickets”. Er zullen zich diverse pagina’s aanbieden die een dergelijk vergelijk binnen enkele seconden voor je kunnen maken.

Prijs vliegticket Parijs

Op dit moment kunt u al een enkele reis ticket naar Parijs verkrijgen voor rond de € 75,00 (inclusief toeslagen en administratiekosten).

Besparingen

De prijs voor een vliegticket Parijs kan iedere dag weer anders zijn. Wanneer je vandaag een aantal aanbieders vergelijkt en er zit niets tussen, loont het zich om de volgende dag weer opnieuw te kijken. Grote besparingen op vliegtickets zijn te behalen door te reizen op dagen of tijdstippen die bij de meeste mensen niet populair zijn, zoals buiten de schoolvakanties. Ook een retour met een zaterdagnacht er in is vaak goedkoper. Het kan ook veel geld schelen als je kiest voor vertrek vanuit een kleinere luchthaven zoals Rotterdam, Groningen, Maastricht en Eindhoven. Voor deze kleinere vliegvelden betaal je namelijk minder luchthavenbelasting.

Keuze vliegvelden

Let bij de aanschaf van het ticket op de vliegveldbestemming. Parijs heeft drie vliegvelden. Is het doel van de reis naar Disneyland Parijs te gaan, dan kun je het beste voor Aéroport Charles de Gaulle kiezen, omdat deze slechts een afstand van 10 minuten van het ressort heeft. Vanaf Aéroport d’Orly en Aéroport Le Bourguet ben je sneller in het centrum van Parijs.