Vakantie Parijs

(38)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Hotel Suites Unic Renoir Saint Germain

Hotel Suites Unic Renoir Saint Germain ligt in Montparnasse, in het centrum van Parijs, op 10 minuten lopen van de Jardin du Luxembourg. Het hotel beschikt over een eigen binnenplaats en suites met balkons.

Vanaf € 98,- Alleen hotel

Kube Hotel

Fraai designhotel in een levendige wijk ten noorden van Gare du Nord. Heel bijzonder zijn de glazen kubus receptie op de binnenplaats en de ijskoude ice bar' waar u wel aan de wodka moet om een beetje warm te worden! Van harte aanbevolen. Ligging: even ten noorden van Gare du Nord, in de levendige wijk la Chapelle ...

Vanaf € 170,- Alleen hotel

Timhotel Palais Royal

Dit Timhotel is gelegen in het centrum van Parijs, naast het Louvre en het Palais Royale. Het hotel beschikt over kamers met satelliet tv en gratis WiFi. Het Timhotel Palais Royal Louvre heeft een 24 uursreceptie met dagbladen.

Vanaf € 89,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 11
 • 12
 • 13
 • »

Meer over Vakantie Parijs

Parijs is één van de mooiste en indrukwekkendste steden ter wereld. Wie kent niet of heeft nog nooit gehoord van de Eiffeltoren, het Louvre, Arc de Triomphe, Bois de Boulogne, Hôtel de Ville en ga zo nog maar even door! Interessant is verder te weten dat er ongeveer 150 musea zijn in de stad. Enkele bekenden zijn Musée de l`Armee, Musée des Arts et Métiers, Musée Bourdelle en het Musée Zadkine. Ook zijn er vele evenementen in Parijs. Wat bijvoorbeeld te denken van de aankomst van de Tour de France. Ook het carnaval wordt bijzonder uitbundig gevierd, vooral in het oosten van de stad. Verder is er nog de jaarlijkse Marathon en het tennistoernooi Roland Garros.

Uitgaan in Parijs is echt uitgaan. Je kunt om te eten, kiezen uit ruim 8000 eetgelegenheden. Daarnaast is er een geweldige keur wat betreft bars, kroegjes, nachtclubs en discotheken. De bekendste nachtclub is natuurlijk de Moulin Rouge, en daar moet je voor een drankje stevig betalen. Je kunt op diverse manieren naar deze wereldstad toe. Dat kan met je auto, met de trein, met de bus en natuurlijk met het vliegtuig. Wanneer je dan in de stad bent aangekomen, dan moet je wel zelf je hotel regelen. Er is een enorme keuze maar toch zal het de nodige tijd vergen. Wat veel beter is, is om je hotel te laten regelen. Daar zijn specialisten voor dus ga maar eens kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-parijs Als je nu nog niet enthousiast bent geworden…boeken dus en dat gaat gebeuren via http://stedentrip.com/stedentrip-parijs.

Autoreis

Je gaat niet alleen naar Parijs. Je neemt vrienden en vriendinnen mee. Daarmee wordt jouw vakantie goedkoper én je hebt veel gezelligheid onderweg. Jij bepaalt wat er gaat gebeuren. Waar je eventueel rekening mee moet houden zijn opstoppingen in de buurt van Parijs. Na aankomst moet je nog wel een hotel opzoeken.

Treinreis

Voordat je gaat wil je natuurlijk eerst inlichtingen. Dan moet je naar de website van NSHispeed. Na het bestuderen weet je alles over de treinreis naar Parijs. Met de trein naar de Franse hoofdstad is leuk om te doen. Binnen enkele uren kom je aan op het Gare du Nord treinstation. Nog even een kwestie van een hotel zoeken en je vakantie kan beginnen.

Busreis

Je wilt alles hierover weten. Dat kan want er zijn reisaanbieders die alles over deze reis weten. Een reisaanbieder is www.vannoodreizen.nl. Een andere topper is www.effeweg.nl en nog zo`n topper is www.gasamen.nl. Met de bus heeft als supervoordeel dat je hoog en droog in de comfortabele bus zit terwijl je zelf niet hoeft te rijden. Jij kunt onderweg genieten van de natuur, je drinkt een kop koffie of je gaat de krant lezen. Je komt daardoor erg fris en monter aan in Parijs. Niet vergeten om een hotel te regelen!

Vliegreis

Je bent met het vliegtuig snel in Parijs vanaf Amsterdam. Goed bekeken hoor want zo maak je optimaal gebruik van de tijd. Je weet ook dat je niet alleen bent. www.cheaptickets.nl staat aan je zijde, en dat geldt ook voor www.wtc.nl en voor www.ebookers.nl. Aangekomen op één van de drie vliegvelden kun je een taxi nemen. Die brengt je snel naar het centrum toe en daar moet je een hotel kiezen.

Combinatie treinreis met een geboekt hotel

Gemak dient de mens. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Een treinreis naar Parijs is een heerlijke belevenis. En je hoeft in Parijs geen hotel te zoeken want dat is allemaal al geregeld. Een fijne combinatie. Je gaat deze combinatie boeken via http://parijs.gasamen.nl/treinreizen.

Combinatie autoreis met een geboekt hotel

Dan vertrek je toch wel met een goed gevoel. In Parijs kun je meteen naar je geboekte hotel rijden. Wil je het Franse platteland eens gaan verkennen, dan is een auto dé uitkomst. Een slimme combinatie en die heb je geregeld met www.dejongintra.nl of met www.kras.nl. Zij zijn niet de enige reisaanbieders. Voor een overzicht kun je gaan kijken op stedentrip.com/hotels-parijs.

Combinatie busreis met een geboekt hotel

Deze combinatie staat hoog in het vaandel van de toeristen. Een fijne busreis zonder zorgen met een onderkomen. Niks geen taxi nemen vanaf het station…je wordt echt voor de deur van je hotel afgezet. Na een heerlijke vakantie staat de bus je ook weer op te wachten. Een grandioze combinatie en die is te boeken via http://parijs.gasamen.nl/parijs/busreizen.

Combinatie vliegreis met een geboekt hotel

Je krijgt nergens zo`n fijn vakantiegevoel als op een vliegveld. En als je dan ook nog weet dat er een hotel voor je is geregeld, dan is jouw vakantie nu al geslaagd! Een heerlijke vliegreis, een heerlijk hotel dus bij elkaar een heerlijke combinatie

Toon op kaart
Toon als lijst