Lastminute Parijs

(38)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Hotel Suites Unic Renoir Saint Germain

Hotel Suites Unic Renoir Saint Germain ligt in Montparnasse, in het centrum van Parijs, op 10 minuten lopen van de Jardin du Luxembourg. Het hotel beschikt over een eigen binnenplaats en suites met balkons.

Vanaf € 98,- Alleen hotel

Kube Hotel

Fraai designhotel in een levendige wijk ten noorden van Gare du Nord. Heel bijzonder zijn de glazen kubus receptie op de binnenplaats en de ijskoude ice bar' waar u wel aan de wodka moet om een beetje warm te worden! Van harte aanbevolen. Ligging: even ten noorden van Gare du Nord, in de levendige wijk la Chapelle ...

Vanaf € 170,- Alleen hotel

Timhotel Palais Royal

Dit Timhotel is gelegen in het centrum van Parijs, naast het Louvre en het Palais Royale. Het hotel beschikt over kamers met satelliet tv en gratis WiFi. Het Timhotel Palais Royal Louvre heeft een 24 uursreceptie met dagbladen.

Vanaf € 89,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 11
 • 12
 • 13
 • »

Meer over Lastminute Parijs

Lastminute, wat is dat nu precies?

Een lastminute, het woord zegt het al, is een reis die je op het laatste tijdstip moet regelen. Een lastminute ontstaat als volgt. Een reisorganisatie koopt vakantieproducten in. En een vakantieproduct kan een hotelkamer zijn, een stedentrip, een vliegticket, een zomervakantie en zo zijn er nog meer soorten. Het zal niet verbazen dat een organisatie al deze producten wil verkopen om zo een maximale winst te realiseren. Nu komt het voor dat het niet altijd goed loopt met de verkoop. Het gevolg is dat een organisatie of reisaanbieder met vakantieproducten blijft zitten. Niet verkocht betekent minder winst. Als dat om vele reizen gaat, dan kan er zelfs verlies worden geleden. In de praktijk wil dat zeggen dat die onverkochte producten moeten worden verkocht op een of andere manier. Dat kan dan alleen door deze producten aan te bieden tegen een fors lagere prijs. De meeste vakanties worden aangeboden in het hoogseizoen dus in de zomer. De meeste lastminute reizen worden daarom aangeboden in het najaar. Ook voor de wintersport worden vakantieproducten massaal ingekocht. Ook daar blijven vaak restanten over.

Hoe weet je nu of er wel lastminute reizen zijn?

Om aandacht te krijgen van de consument kan een reisaanbieder het volgende doen. De aanbieder gaat zijn aanbiedingen op zijn website zetten. Als je op zoek bent naar een lastminute, dan moet je eerst maar eens op die sites kijken. Om nog meer aandacht te krijgen zet de aanbieder advertenties in de dagbladen. Ook kun je met regelmaat de aanbiedingen horen en zien op radio en televisie.

Welke lastminutes zijn er naar Parijs?

Er zijn regelmatig lastminute reizen naar Parijs en die zijn te doen met de auto, met de trein, met de bus en met het vliegtuig.

Een lastminute reis met de auto.
De reisaanbieders die je willen helpen zijn ondermeer Arke en Kras. Met de auto gaan is natuurlijk erg ideaal. Jij bepaalt het tijdstip van heengaan en teruggaan. Ook in Parijs heb je dan je eigen vervoer dus niks te maken met het openbaar vervoer.

Een lastminute met de trein.
Op de eerste plaats ben je snel in Parijs. Ten tweede is een treinreis goedkoop. Je komt uitgerust aan. Een reisaanbieder die voor je klaar staat is GaSamen.

Een lastminute met de bus.
Zelf niet te rijden zorgt ervoor dat deze lastminute reis zo populair is. Een nadeel is wel dat het verkeer rond en in Parijs bijzonder druk kan zijn. Nog een voordeel is dat je voor je hotel wordt afgezet en ook weer wordt opgehaald. Ook hier zijn reisaanbieders die je supergraag willen helpen. Dat zijn Vertrekpunt en De Jong Intra
Een lastminute met het vliegtuig.
Snelle reis, spannende reis, ontspannende reis, dat is de vliegreis naar Parijs. Ook hier zijn reisaanbieders op de vakantiemarkt die er helemaal voor je zijn. Dat zijn Cheaptickets, Worldticketcenter en Ebookers.

Enkele voordelen

- De prijs, en dat is veruit het grootste voordeel.
- Wil je graag in het voor- of in het najaar, dan is een lastminute voor jou van toepassing.
- Hou je van natuur, dan is het voorjaar de beste periode. De natuur gaat dan pas beginnen. Soms is de natuur in het najaar erg mooi als bijvoorbeeld de bladeren gaan kleuren.

Enkele nadelen

- Het aantal vakantieproducten is beperkt. Het kan zijn dat jouw favoriete bestemming er niet bij zit.
- Niet alle uitgaansgelegenheden zijn al open in het voorjaar. Ook bestaat de mogelijkheid dat deze gelegenheden al zijn gesloten in het najaar.

Het boeken van je gevonden lastminute

Je wilt natuurlijk eerst eens alle reisaanbieders gaan bekijken. Dan moet je naar de pagina `reisaanbieders` gaan. Daar kun je alle informatie krijgen en je leest daar ook hoe je moet boeken. Een heerlijke tijd toegewenst in Parijs!

Toon op kaart
Toon als lijst