Busreis Den Haag

Meer over Busreis Den Haag

Den Haag is vanuit heel Nederland eenvoudig per bus te bereiken. Je kunt kiezen voor de bussen van openbaar vervoerdiensten, maar je kunt ook een busreis boeken bij een reisorganisatie. Of misschien ben je wel van plan om met een grote groep op stedentrip naar Den Haag te gaan, in dat geval kun je misschien beter een bus met chauffeur huren. Lees hier over alle mogelijkheden voor een busreis naar Den Haag.

Openbaar vervoer

Vanuit de meeste Nederlandse steden kun je een bus nemen naar Den Haag. Op het station Den Haag Centraal bevindt zich ook een groot busstation. De bussen van het openbaar vervoersbedrijf Connexxion verzorgen vele busverbindingen door het hele land. Op de website van Connexxion kun je alle informatie vinden over buslijnen, reistijden en prijzen. Maar de bus is niet altijd de gemakkelijkste manier. In veel gevallen is de trein een sneller vervoersmiddel om mee naar Den Haag te reizen. Op de website Treinreis Den Haag vind je hierover meer informatie. Wil je weten wat voor jou de gemakkelijkste en voordeligste manier is om met het openbaar vervoer naar Den Haag te reizen, kijk dan eens op de website van 9292ov.

Georganiseerde busreizen

Wie op stedentrip wil naar Den Haag kan er ook voor kiezen om een volledig verzorgde stedentrip te boeken. In deze reis zit de busreis inbegrepen. De reisorganisatie regelt alles voor je. Je hoeft nergens meer naar om te kijken. Een reisorganisatie als Kras organiseert regelmatig busreizen naar Den Haag.

Touringcar huren

Ben je van plan om met een grote groep op stedentrip naar Den Haag te gaan, bijvoorbeeld met school, de sportclub of de buurtvereniging, dan kan het huren van een touringcar een voordelige en leuke optie zijn. Verschillende touringcarbedrijven verhuren luxe touringcars met ervaren buschauffeurs. Kijk voor meer informatie op de websites van bedrijven als, De Jong Tours, Connexxiontours, Oad of Bovo Tours.