Treinreis Den Haag

Meer over Treinreis Den Haag

De trein is misschien wel het handigste vervoermiddel om mee op stedentrip naar Den Haag te gaan. Vanuit heel Nederland is Den Haag met het openbaar vervoer te bereiken. De trein is in de meeste gevallen het snelste, het goedkoopste en het meest comfortabel.

Treinstations Den Haag

De belangrijkste en grootste treinstations van Den Haag zijn Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor. Daarnaast liggen in en rondom Den Haag ook nog enkele kleinere treinstationnetjes als Station Moerwijk, Station Laan van Nieuw Oost-Indië, Station ´t Loo, Station Rijswijk, Station Voorburg, Station Leidschendam/Voorburg en Station Mariahoeve.

Treinreis naar Den Haag

Vanuit grote steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam rijden er ieder uur één of meerdere treinen naar Den Haag. Ook vanaf Amsterdam Schiphol Airport is er een directe treinverbinding naar Den Haag. Vanuit de meeste grote steden rijden zelfs s´nachts nog treinen naar Den Haag. Het snelste zijn de intercity treinen. Vanaf Amsterdam Centraal ben je met de intercity in een uur op Den Haag Centraal, vanuit Utrecht Centraal doe je er 40 minuten over en vanaf Rotterdam Centraal zo´n 30 minuten. Op de website van de Nederlandse Spoorwegen vind je een handige reisplanner, waar je vanuit alle treinstations in Nederland je treinreis naar Den Haag kunt plannen. Je krijgt meteen een duidelijk overzicht van de reistijden en de prijzen van de treinkaartjes.

Internationale trein naar Den Haag

Den Haag is ook vanuit het buitenland eenvoudig te bereiken per trein. De hogesnelheidstrein de Thalys rijdt van Parijs via Brussel naar Den Haag Holland Spoor. Kijk op de website van de Thalys voor de dienstregeling en de prijzen. Je kunt ook de algemene Internationale Treinplanner raadplegen voor de overige mogelijkheden om vanuit het buitenland per trein naar Den Haag te reizen.