Taxi Den Haag

Meer over Taxi Den Haag

Taxi

Net als in alle grote steden rijden ook door Den Haag talloze taxi´s. Je kunt een taxi op straat aanhouden, maar je kunt ook naar één van de speciale taxistandplaatsen gaan. De taxistandplaatsen vind je bij de treinstations en op andere strategische plaatsen in de stad. Je kunt ook een taxi bellen of in een hotel of horecagelegenheid een taxi laten bellen.

De prijs van iedere taxirit bestaat uit een opstaptarief en een vast tarief per kilometer. Er gelden in Den Haag geen speciale nachttarieven. Over het algemeen betaal je in een Haagse taxi een opstaptarief van € 7,50 en een kilometerprijs van € 2,50. Voor meer informatie kun je terecht bij de volgende gerenommeerde Haagse taxibedrijven:

HCT City Taxi
Hofstad Taxi
HTMC

De tuktuk

Behalve de gewone taxi heeft Den Haag ook nog een oosters alternatief: de tuktuk. De tuktuk is een overkapte driewieler taxi. Deze alternatieve taxi kan drie personen vervoeren. Je kunt de tuktuks gewoon op straat aanhouden. Een ritje kost € 3,50 per persoon voor één zone, € 5 voor twee personen en € 6,50 voor drie personen. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht.