Autohuur Den Haag

bookanddrive

bookanddrive

Bookanddrive.nl heeft een erg groot aanbod van goedkope huurauto's in Den Haag

Meer over Autohuur Den Haag

In Den Haag en Scheveningen kun je bij diverse bedrijven terecht om een auto te huren. Met een huurauto heb je alle vrijheid om de mooiste plekken te bezoeken in en rondom Den Haag wanneer jij dat wilt. In Den Haag vind je verschillende vooraanstaande internationale autoverhuurbedrijven waar je gemakkelijk en snel online een auto kunt reserveren. Maar informeer ook eens bij de locale aanbieders, want daar ben je vaak net iets goedkoper uit.

Autoverhuurbedrijven

Bekende namen uit de internationale autoverhuurwereld zijn onder andere Avis, Europcar, Budget en Hertz. Ook in Den Haag kun je bij deze bedrijven terecht. De autoverhuurbedrijven vind je vooral op locaties als Den Haag Centrum, Den Haag Forepark en Den Haag West. Op de websites van deze aanbieders kun je heel gemakkelijk informatie inwinnen over de beschikbare auto´s, de prijzen en de exacte locaties. Je kunt snel en effectief de aanbieders met elkaar vergelijken en direct jouw keuze online reserveren.

Maar zoek ook eens naar locale autoverhuurders. In het centrum van Den Haag en in de omliggende plaatsen vind je verschillende locale aanbieders met gunstige prijzen. Bezoek bijvoorbeeld de website van Helmautoverhuur. Voor meer autoverhuurbedrijven in en rond Den Haag kun je ook de online Gouden Gids raadplegen. Daar vind je adressen, telefoonnummers en websites van talloze autoverhuurbedrijven.

Er bestaan ook hele handige websites waar je de tarieven van verschillende autoverhuurbedrijven binnen één oogopslag kunt vergelijken voor de periode dat jij graag op stedentrip naar Den Haag wilt. Raadpleeg daarvoor websites als Ebookers, Autohuren.nl of Expedia.

Voorwaarden

Voor het huren van een auto moet de bestuurder in de meeste gevallen minimaal één jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Vaak geldt een minimumleeftijd van 19 jaar, maar op veel plaatsen is een minimumleeftijd van 21 jaar vereist. Daarnaast moet je bij het ophalen van de huurauto altijd een geldig legitimatiebewijs en je rijbewijs kunnen tonen.

Prijzen

De tarieven voor autohuur kunnen per autoverhuurbedrijf verschillen. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van de periode en de soort auto die je kiest. Voor de goedkoopste klasse betaal je over het algemeen tussen de € 25 en € 40 per dag. Wil je gebruikmaken van de extra´s die er aangeboden worden, dan betaal je natuurlijk meer.

Parkeren

Een parkeerplaats vinden in Den Haag is geen gemakkelijke klus en het is ook zeker niet goedkoop om in de binnenstad te parkeren. Bijna overal in Den Haag is het betaald parkeren. In de binnenstad moet je van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 22:00 en op zondag van 12:00 tot 22:00 betalen om te parkeren. In een deel van de binnenstad moet je in het weekend zelfs van 10:00 tot 02:00 betalen. Het parkeertarief in de binnenstad is € 2,40 per uur.

Er zijn in Den Haag in totaal 21 parkeergarages en parkeerterreinen, die duidelijk aangegeven staan. De stad beschikt over een zogenaamd parkeerverwijssysteem. Langs deze route wordt aangegeven waar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats zich bevindt. De parkeergarages zijn vaak goedkoper dan de parkeerplaatsen op straat.

Ook in Scheveningen moet je betalen voor een parkeerplaats. Je kunt je auto het beste parkeren in een parkeergarage. In de drukke zomermaanden heb je daar de meeste kans om een parkeerplek te vinden. In de periode van 1 november tot 1 maart kan je gratis parkeren aan de Strandweg en aan het Zwarte Pad.

Je kunt de dure parkeertarieven, de parkeerstress en de files ook voorkomen door je auto te parkeren bij het transferium P+R Hoornwijck en van daaruit verder gaan met de Binnenstad Express (tram 15) naar het centrum van Den Haag of met de Strand Express (tram 5) naar het Scheveningse strand.