Vakantie Den Haag

(8)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Parkhotel Den Haag

Het Parkhotel Den Haag ligt in het hart van de stad, grenzend aan de tuinen van het Koninklijk Paleis Noordeinde. Dit viersterrenhotel ademt een exclusieve art decosfeer en heeft smaakvol ingerichte kamers. Dat is pas echt genieten!

Vanaf € 68,- Alleen hotel

Hotel La Ville

Hotel La Ville ligt op slechts 60 meter van de tuinen van het koninklijk paleis Noordeinde. Dit intieme hotel heeft een bar met een terras. Het ligt op 10 minuten lopen van het Panorama Mesdag.

Vanaf € 50,- Alleen hotel

Hampshire Hotel 108 Meerdervoort

Hampshire Hotel 108 Meerdervoort heeft een gunstige ligging in Den Haag, dichtbij het strand van Scheveningen. Het biedt uitstekende verbindingen met het stadscentrum en het centraal station van Den Haag.

Vanaf € 62,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

Meer over Vakantie Den Haag

En wie is er nog nooit in Den Haag geweest? Nee, ga er dan maar eens heen. De stad zal je stoutste verwachtingen echt overtreffen! Den Haag heeft voor iedereen wat. Winkelen kun je hartstikke goed op het Spui en de Lange Poten. Hou je van prachtige bezienswaardigheden en van interessante musea, Den Haag heeft het. Wil je tijdens je verblijf eens lekker gaan feesten…ook dat kan want de stad heeft een superbruisend uitgaansleven. Den Haag heeft veel restaurants en wat je dan ook zoekt, Den Haag heeft het in huis. En de stad is ook uiterst geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Wat bijvoorbeeld te denken van Madurodam of lekker uitwaaien op het strand? Kortom, Den Haag is een complete stad waarvan er maar weinig van zijn. Om al die toeristen op te vangen heeft de stad genoeg hotels. Er zijn meerdere mogelijkheden om naar de stad te gaan. Zo kun je naar de stad gaan met je auto. Een andere mogelijkheid is met de bus. Ook met de trein is een optie. Als je slim bent, dan laat je van tevoren al je hotel reserveren. Er zijn genoeg reisaanbieders die je graag willen helpen aan een geschikt onderkomen. Ga maar snel kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-denhaag. Je bent nu echt enthousiast geworden en je wilt boeken. Ook dat kan worden geregeld. Ga voor het boeken naar http://stedentrip.com/stedentrip-denhaag. Een heerlijk verblijf toegewenst en veel plezier in Den Haag!

De combinatie auto met hotel

Nu je weet dat je onderkomen goed is geregeld, zal je verblijf nóg veel prettiger verlopen. Niks meer zoeken naar een hotel. Je rijdt er heen en er wordt op je gerekend. Er zijn reisaanbieders die je willen helpen om je een geweldige tijd te geven in Den Haag. Zo`n aanbieder is www.dejongintra.nl. Een andere aanbieder die graag alles voor je gaat regelen is www.kras.nl. Er zijn uiteraard nóg meer reisaanbieders. Ga maar eens kijken op stedentrip.com/hotels-denhaag.

Je gaat wanneer je dat uitkomt. Je hebt alleen met jezelf te maken. Je bent nergens aan gebonden. Wil je binnendoor rijden, dan moet je dat vooral doen. Je komt door dorpjes heen die je wellicht nog nooit hebt gezien. Verder zul je genieten van het mooie landschap. Wil je even stoppen onderweg, dan doe je dat. Fijn hoor met eigen vervoer. En ook in Den Haag kun je met de auto overal komen. Je hoeft geen kaartjes te kopen voor het openbaar vervoer, en dat scheelt weer in de kosten. Alles bij elkaar is met de auto naar Den Haag een prima keuze.

Naar Den Haag met de bus

Je hoeft niet te rijden en dat is een supergroot voordeel. Je kunt je tijd nu besteden aan je medepassagiers. Een praatje maken verhoogt de gezelligheid in de bus en al snel krijg je het gevoel alsof je één familie bent. Af en toe eens de benen strekken en misschien wel een sigaretje roken. Het is allemaal zo ontspannend in de bus. Je komt daarom fris in de stad aan. Het enige wat je nog moet doen is een hotel zoeken, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Er zijn in ons land verscheidene reisaanbieders die je willen helpen. En dat niet alleen, zij staan ook daadwerkelijk voor je klaar. Een reisaanbieder is www.vannoodreizen.nl. Een reisaanbieder die ook hulp en raad aanbiedt is www.effeweg.nl. Dat geldt natuurlijk ook voor www.gasamen.nl.

Naar Den Haag met de trein

Je kunt in ons land bijna overal in de trein stappen. De trein brengt je naar één van de grotere stations. Vandaar uit is het één streep naar Den Haag. Een makkelijke manier van reizen. Bij aankomst is het alleen nog maar een kwestie van een hotel zoeken. Een fijne manier van reizen, en je bent supersnel ter plekke! Voor inlichtingen moet je op de website zijn van NSHiSpeed.

De combinatie bus met hotel

Eén prijs. Dat betekent dat alles in de prijs is opgenomen. De reis, hotel en excursies. Je weet waar je aan toe bent. Je leert zo in korte tijd de stad kennen. En natuurlijk is er ook tijd om te gaan winkelen. Deze combinatie, bus met hotel, is erg geliefd. Interesse? Boek dan via http://www.gasamen.nl.

De combinatie trein met hotel

Een snelle manier van reizen. Een snelle manier om vlug te gaan genieten van de stad. Je hotel is geregeld, wat wil je nog meer! Ga dan maar vlug boeken viahttp://www.gasamen.nl.

Toon op kaart
Toon als lijst