Lastminute Den Haag

(8)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Parkhotel Den Haag

Het Parkhotel Den Haag ligt in het hart van de stad, grenzend aan de tuinen van het Koninklijk Paleis Noordeinde. Dit viersterrenhotel ademt een exclusieve art decosfeer en heeft smaakvol ingerichte kamers. Dat is pas echt genieten!

Vanaf € 68,- Alleen hotel

Hotel La Ville

Hotel La Ville ligt op slechts 60 meter van de tuinen van het koninklijk paleis Noordeinde. Dit intieme hotel heeft een bar met een terras. Het ligt op 10 minuten lopen van het Panorama Mesdag.

Vanaf € 50,- Alleen hotel

Hampshire Hotel 108 Meerdervoort

Hampshire Hotel 108 Meerdervoort heeft een gunstige ligging in Den Haag, dichtbij het strand van Scheveningen. Het biedt uitstekende verbindingen met het stadscentrum en het centraal station van Den Haag.

Vanaf € 62,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

Meer over Lastminute Den Haag

Wat is een lastminute?

Een lastminute is een vakantieproduct dat nog niet is verkocht. Hoe komt dat dan? Er zijn in ons land behoorlijk wat reisorganisaties. En die organisaties kopen en verkopen diverse vakantieproducten het hele jaar door. Dus niet alleen voor de zomervakantie maar ook voor de wintervakantie, de herfstvakantie enzovoort. De verkoopprijs minus de aankoopprijs geeft de volledige winst. Nu weten de reisorganisaties in het algemeen wel welk land of stad populair is. Het ene land of stad is dus populair en daarom wordt er door een reisaanbieder flink ingekocht. Om de een of andere manier kan het gebeuren dat het land of de stad toch niet zo populair bleek zoals verwacht. Het resultaat is dat een reisaanbieder met vakantieproducten blijft zitten. Onverkocht betekent verlies, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. De reisaanbieder besluit om die onverkochte producten te verkopen. Uiteraard niet tegen de originele prijs want dat wordt er toch niet voor betaald. Het enige middel is dus de producten te verkopen tegen een sterk gereduceerde prijs. Niet alleen de prijs is het voordeel. Er zijn nóg meer voordelen aan verbonden, maar ook nadelen.

En dan?

Deze producten moeten dus worden verkocht maar wie weet nu welke verkocht worden? De reisaanbieder zal deze lastminutes producten op zijn website zetten. Om nog meer bekendheid te krijgen gaat de aanbieder ook advertenties zetten in de krant. En om nóg meer te laten weten dat een aanbieder lastminute reizen heeft, maakt deze reclame hiervoor op radio en televisie.

Reserveren

Het zal geen verbazing wekken dat er veel reisaanbieders op de vakantiemarkt zijn. Als je nu naar de pagina `reisaanbieders` gaat, krijg je een volledig overzicht. Verder krijg je dan alle informatie en mogelijkheden.

Welke lastminute reizen zijn er naar Den Haag?

Er is een lastminute reis met de auto, met de bus en met de trein.

Een lastminute reis met de auto.
Het grote voordeel met de auto is dat je in Den Haag geen gebruik hoeft te maken van het openbaar vervoer. Met jouw auto kies je voor de vrijheid. Gaan en staan waar jij dat wilt. En die vrijheid is belangrijk. Stel, je wilt eens gaan kijken buiten de stad. Dat wordt met het openbaar vervoer een stuk moeilijker. Jij pakt nu de auto en je rijdt even later buiten Den Haag. Er zijn reisorganisaties die je graag willen helpen Eén er van is www.kras.nl. En die je ook graag helpt en alles voor je gaat regelen is www.arke.nl

Een lastminute reis met de bus.
Om helemaal uitgerust in Den Haag te komen, is een reis met de bus gewoonweg een prima keuze. Je hoeft zelf niet te rijden. Dat doet de chauffeur wel. Je hoeft je zelfs helemaal niet druk te maken om het verkeer! Kom je met de bus in de file…nou, die file lost wel op. Heb je zin in een kop koffie onderweg, dan neem je dat. Wil je een praatje maken, dan doe je dat. Kortom, met de bus is erg relaxed reizen. En er zijn reisaanbieders die je graag willen helpen. Wat te denken van www.kras.nl en van www.vertrekpunt.nl. En verder zijn er ook nog www.gasamen.nl en www.dejongintra.nl die veel voor je willen betekenen.

Een lastminute met de trein.
Reizen zonder zorgen. Je vakantie begint bij het instappen. En je bent lekker snel in Den Haag. Aankomst op het station in de stad. Een taxi, een hotel en dan alsmaar genieten van al het goede dat Den Haag heeft te bieden. Je hebt hulp nodig…die is er! Ga naar www.gasamen.nl.

Nadelen

-Er is een beperkt aanbod.
-In het voor- en najaar kan het weer wat wisselvalliger worden, zeker in Nederland.
-In het voorjaar zijn alle zomergelegenheden nog niet allemaal open. Dat geldt ook voor het najaar. Sommige zaken kunnen dan al gesloten zijn.

Toon op kaart
Toon als lijst