Busreis Pisa

Meer over Busreis Pisa

Een busreis naar Pisa iets voor jou? Lees hier over de voordelen en nadelen van een busreis naar Pisa. Verder vind je informatie over waar je het beste jouw busreis naar Pisa kunt boeken. Wanneer je met een grote groep of vereniging op stedentrip naar Pisa gaat, is het huren van een touringcar misschien wel een goed idee. Lees hier over alle mogelijkheden voor een geslaagde busreis naar Pisa.

Voordelen en nadelen van een busreis naar Pisa

Pisa is goed per bus te bereiken. Pisa ligt op ongeveer 1344 kilometer afstand van Amsterdam. Met de bus ben je vanuit Amsterdam ongeveer 22 uur onderweg naar Pisa. De route van een busreis vanuit Nederland naar Pisa loopt in de meeste gevallen via Duitsland langs de steden Düsseldorf, Keulen en Frankfurt, vervolgens ga je bij Basel de grens over naar Zwitserland, daarna rij je door de bekende Gotthardtunnel en eenmaal de grens over met Italië rijd je via Milaan en Parma naar Pisa.

Het voordeel van een busreis ten opzichte van zelf met de auto rijden is dat je, je niet druk hoeft te maken over de route. Wanneer je zelf met de auto rijdt kom je moe aan, want zo´n lange autorit kan erg stressvol en vermoeiend zijn. In de bus kun je heerlijk ontspannen, je laat de afwisselende landschappen aan je voorbij glijden, maakt een praatje met medereizigers of je leest een boek. Op deze manier heb je pas echt vakantie en kom je uitgerust aan om te beginnen aan je ontdekkingsreis door Pisa.

Maar zo´n lange busreis is niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen vinden het vervelend dat ze niet zelf kunnen bepalen wanneer ze even willen stoppen. Misschien had je wel liever een tussenstop gemaakt op een mooie plek of in een interessante stad op de route? In dat geval kun je beter zelf met de auto rijden. Zie je het helemaal niet zitten om zo lang onderweg te zijn, dan kies je voor het vliegtuig. Met het vliegtuig ben je vanuit Nederland binnen 2 uur in Pisa, zodat je nog meer tijd overhoudt om optimaal van Pisa te genieten.

Georganiseerde busreis

Omdat Pisa een belangrijke toeristische trekpleister is, worden er vele busreizen naar Pisa georganiseerd. Vele busmaatschappijen en reisorganisaties hebben busreizen naar Pisa in hun aanbod. Zoek daarom goed naar de busreis die het beste aan jouw wensen voldoet en tegen de voordeligste prijs. Er bestaan ook mogelijkheden om je stedentrip naar Pisa te combineren met stedentrips naar andere nabijgelegen interessante Italiaanse steden als Florence of Milaan. Vooraanstaande reisorganisaties die busreizen naar Pisa in het pakket hebben zijn onder andere:

Kras
De Jong Intra
Pelikaan Reizen
Peter Langhout
SamSam Reizen
Van Nood Reizen

Busticket naar Pisa

Bij de busreizen van bovenstaande reisorganisaties gaat het in de meeste gevallen om volledig verzorgde busreizen. Je hoeft nergens naar om te kijken. De busreis is geregeld, de hotels zijn geboekt en het reisprogramma staat vast. Ideaal als je tijdens je stedentrip zorgeloos wilt genieten.

Maar het kan ook zijn dat je liever de organisatie in eigen hand neemt. Je moet dan wel zelf meer regelen, maar je kunt wel in alle vrijheid op je eigen manier invulling geven aan je stedentrip naar Pisa. Lijkt dat je iets? Ga dan eens op zoek naar een pendelbusticket naar Pisa. Een pendelbus doet niets anders dan je van Nederland naar Pisa vervoeren en weer terug. Je moet zelf voor een accommodatie zorgen en ook zelf je eigen reisprogramma in elkaar zetten. Vandaag de dag is het steeds gemakkelijker om je eigen reis samen te stellen. Via internet kun je de beste en voordeligste hotels boeken, uitgebreide informatie vinden over de bestemming van je stedentrip en ook een busticket boeken. De bekendste busorganisatie die pendelbusreizen naar Pisa organiseert is Eurolines. Op de website van Eurolines vind je informatie over de opstapplaatsen, opstaptijden, de prijzen en de reisduur.

Touringcar huren

Het huren van een touringcar is dé oplossing wanneer je met een grote groep op stedentrip naar Pisa gaat. Met het huren van een touringcar ben je dan ongetwijfeld het goedkoopste uit. In Nederland vind je vele bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verhuren van touringcars. Ze beschikken over luxe touringcars met alle faciliteiten die nodig zijn voor een busreis naar Pisa en hebben ervaren chauffeurs in dienst waarmee je veilig op pad kunt. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kun je een bezoek brengen aan de websites van de volgende touringcarverhuurbedrijven:

Connexxion Tours
Bovo Tours
Valk Tours
BBA Tours
Spandon

Of zoek ook eens naar een touringcarverhuurbedrijf in de online Gouden Gids.