Vliegticket Pisa

Meer over Vliegticket Pisa

Met het vliegtuig ben je vanuit Nederland binnen twee uur in Pisa. Je vliegt dan op het Pisa Galileo Galilei Airport. Dit vliegveld ligt op slechts 2 kilometer afstand van de boeiende binnenstad van Pisa. Het vliegtuig is dan ook het snelste en gemakkelijkste vervoermiddel om mee op stedentrip naar Pisa te gaan.

Vliegtickets naar Pisa

Je kunt vliegtickets kopen bij het reisbureau bij jou in de buurt, maar nog gemakkelijker is het om gewoon op internet direct online een vliegticket naar Pisa te boeken. Je kunt op de eerste plaats eens kijken op de websites van luchtvaartmaatschappijen die je aanspreken. De volgende luchtvaartmaatschappijen hebben vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar de luchthaven Pisa Galileo Galilei, enkele luchtvaartmaatschappijen vliegen ook vanaf Eindhoven Airport naar Pisa:

Alitalia
Lufthansa
KLM
Air France
British Airways
Ryan Air

Maar je kunt het jezelf nog gemakkelijker maken en de online prijsvergelijkers raadplegen. Er bestaan vele websites die de vluchten naar Pisa van verschillende luchtvaartmaatschappijen op een rij zetten. Zo krijg je meteen een duidelijk overzicht van alle prijzen en kun je eenvoudig de voordeligste vlucht naar Pisa uitkiezen. Je kunt op deze websites ook meteen een vliegticket bestellen. Hieronder volgen een aantal prijsvergelijkende websites waar je vluchten naar Pisa kunt vinden:

Expedia
Cheaptickets
Vliegtarieven
Ebookers
Vliegtickets
Vliegticketszoeken
Vliegfabriek

Prijzen vliegtickets naar Pisa

De prijzen voor vliegtickets naar Pisa kunnen behoorlijk uiteenlopen. De prijs van het vliegticket hangt onder andere af van de periode waarin je reist. Wil je in het hoogseizoen op stedentrip naar Pisa, dan betaal je meer voor een vliegticket dan wanneer je buiten het seizoen op stedentrip gaat. Soms kun je geluk hebben en een leuke voordeelactie tegenkomen. Daarnaast kan de prijs voor een vliegticket naar Pisa ook per luchtvaartmaatschappij behoorlijk verschillen. Over het algemeen liggen de prijzen voor een vliegticket naar Pisa tussen de € 150 en € 400. Maar als je bijvoorbeeld vanaf Eindhoven Airport met Ryan Air naar Pisa vliegt en op tijd boekt, kun je soms zelfs al vliegtickets voor een retourvlucht naar Pisa krijgen van € 35.