Reisgidsen Pisa

Meer over Reisgidsen Pisa

Een goede reisgids over Pisa is nooit weg. Zorg dat je ruim voordat je op stedentrip gaat naar Pisa een reisgids in huis hebt. Op die manier kun je al veel voorpret beleven aan je stedentrip. Je kunt je alvast inlezen over de historie en de cultuur van het verbluffende Pisa, je leert waar je de mooiste bezienswaardigheden vindt, waar de beste restaurants zijn en waar je kunt winkelen.
Daarnaast zorgen de nuttige tips en praktische informatie uit de reisgids ervoor dat je goed voorbereid op stedentrip gaat. Er bestaan verschillende reisgidsen over Pisa. De vraag is welke je nu het beste kunt bestellen. Iedereen heeft zijn eigen wensen met betrekking tot een reisgids. Hieronder hebben we de beste reisgidsen over Pisa op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken. Om de reisgids te kopen hoef je niet eens de deur uit. Vanachter je computer bestel je de reisgids gewoon direct op de website van Bol.com of De Zwerver. Het is heel gemakkelijk. Alles wijst zich vanzelf.

Thomas Cook Reisgids Pisa

Deze Engelstalige reisgids heeft zich volledig op de stad Pisa toegespitst. Het is de ideale reisgids voor een korte stedentrip naar Pisa. Met deze reisgids bij de hand ga je direct op je doel af; de hoogtepunten van Pisa. Binnen korte tijd zal deze reisgids je langs alle publiekstrekkers leiden, zodat je, je tijd in Pisa optimaal kunt gebruiken. De reisgids is dan ook voorzien van heldere kaartjes per district. De overzichtelijke indeling van de reisgids zorgt ervoor dat je snel de gewenste informatie vindt over uiteenlopende onderwerpen als bezienswaardigheden, shoppen, eten en drinken en uitgaan. Verder is de gids geïllustreerd met 35 mooie foto´s en je vindt er handige korte zinnetjes met de Italiaanse vertaling, zodat je ook enigszins wegwijs wordt in de Italiaanse taal. Tot slot is de Thomas Cook Reisgids Pisa uitgegeven in een compact formaat en neemt hij dus nauwelijks plaats in beslag. Je kunt de reisgids meteen bestellen bij De Zwerver.
Aantal pagina´s: 144
Adviesprijs: € 9,95

De Groene Gids- Toscane, Umbrië, de Marche

De Groene Gids Toscane is een ontzettend handige Nederlandstalige reisgids, die uitgegeven wordt door Michelin. De reisgids zet de drie mooiste regio´s van Midden-Italië in de spotlights, waaronder Toscane, de regio waarin de prachtige stad Pisa ligt. Pisa komt dan ook uitgebreid aan bod in deze reisgids. De mooiste bezienswaardigheden worden goed beschreven en zijn gemakkelijk terug te vinden op de overzichtelijke stadsplattegronden, zodat je niet verloren hoeft te lopen. Maar ook op het gebied van kwalitatieve hotels en goede restaurants in de buurt van Pisa kan deze reisgids je uitstekend adviseren. De Groene Gids, Toscane, Umbrië, de Marche is dan ook de moeite van het aanschaffen waard. Zeker als je, naast Pisa, ook nieuwsgierig bent naar andere mooie plekken in Midden-Italië. Via De Zwerver kun je deze reisgids eenvoudig bestellen, zodat je hem snel in huis hebt.
Aantal pagina´s: 512
Adviesprijs: € 18,95

Capitool Reisgids Italië

De Capitool Reisgids Italië is een fantastische reisgids die rijk geïllustreerd is. Je vindt hierin uitgebreide informatie over heel Italië. Het is de ideale reisgids voor wie na zijn stedentrip naar Pisa nog vaker terug wil komen naar Italië om ook al die andere betoverende plekken te ontdekken. In de Capitool Reisgids Italië vind je ook veel informatie over Pisa. Er wordt onder andere ingegaan op de rijke geschiedenis van de stad en de belangrijkste bezienswaardigheden komen aan bod. Aan de hand van een duidelijke illustratie krijg je uitleg over de bijzondere architectuur van de Scheve Toren van Pisa. Achter in de reisgids vind je handige reistips en worden een aantal goede restaurants en accommodaties in Pisa aangeprezen. Zowel bij Bol.com als bij De Zwerver kun je de Capitool Reisgids Italië bestellen.
Aantal pagina´s: 720
Adviesprijs: € 34,90

Capitool Reisgids Florence & Toscane

Is de Capitool reisgids Italië te uitgebreid voor je, dan kun je ook kiezen voor de Capitool Reisgids Florence & Toscane. Behalve indrukwekkende informatie over de adembenemende stad Florence en achtergrondinformatie over de charmante streek Toscane komt ook het in Toscane gelegen Pisa uitgebreid aan bod. Net als in alle andere Capitool gidsen vind je ook in deze gids prachtige kleurenfoto´s, plattegronden en dwarsdoorsneden van musea. Bestel de Capitool Reisgids Florence & Toscane bij Bol.com of bij De Zwerver.
Aantal pagina´s: 336
Adviesprijs: € 25,90

Capitool Compact Toscane

De Capitool Compact Toscane is een zeer handige en effectieve reisgids. Hoewel de reisgids over heel Toscane gaat en vooral uitgebreid in gaat op de steden Florence en Siena, komt ook Pisa aan bod. De mooiste bezienswaardigheden worden beschreven, evenals leuke restaurants en hotels. De reisgids geeft nuttige tips over hoe je effectief je reisprogramma samen kunt stellen met onder andere voorbeelden voor leuke dagtochten. Alle steden, waaronder Pisa, zijn snel en gemakkelijk op te zoeken in de gids vanwege de handige kleurcodes die gebruikt worden. Capitool Compact Toscane is voorzien van schitterende foto´s en tot slot is ook de informatie over prijzen, openingstijden en adressen erg handig. Nieuwsgierig geworden naar deze voordelige, compacte en complete reisgids, surf dan naar Bol.com.
Aantal pagina´s: 160
Adviesprijs: € 10,90

ANWB Toscane

De ANWB Reisgids Toscane is een klein gidsje dat nauwelijks ruimte in je bagage inneemt. Erg handig dus voor onderweg. Kort en bondig wordt er ingegaan op de grootste trekpleisters van Toscane en ongetwijfeld hoort daar ook Pisa bij. De mooiste bezienswaardigheden zijn op een rijtje gezet en ook tips over accommodaties, winkelen en uitgaan ontbreken niet. Surf naar Bol.com, wanneer je nog snel even deze handige en voordelige reisgids wilt aanschaffen voordat je op stedentrip naar Pisa vertrekt.
Aantal Pagina´s: 120
Adviesprijs: € 7,95

ANWB Navigator Toscane, Florence

Laat je door de ANWB Navigator door Pisa navigeren. Deze luxe en complete reisgids zal je veel plezier en gemak bezorgen tijdens je stedentrip door Pisa. Naast uitgebreide achtergrondinformatie en beschrijvingen van bezienswaardigheden, krijg je ook handige tips met betrekking tot winkelen, uitgaan, restaurants en overnachtingsmogelijkheden. Ook leuk is dat de gids interessante wandel- en autotochten beschrijft. Je vindt in deze gids geen overzichtskaarten van de steden die behandeld worden, maar wel kleinere plattegronden in de tekst. Vooral voor wie naast een stedentrip naar Pisa ook de rest van Toscane wil verkennen is de ANWB Navigator Toscane, Florence een ´must´. Wil je deze reisgids morgen in huis hebben, bestel hem dan nu op Bol.com.
Aantal pagina´s: 310
Adviesprijs: € 23,95

Wat & Hoe Toscane

De Wat & Hoe Reisgids Toscane neemt je behalve langs de bekende bezienswaardigheden ook mee langs de nog onontdekte plekjes. Met deze reisgids op zak zul je ook in Pisa aangenaam verrast worden en een fantastische stedentrip beleven. In de Wat & Hoe Toscane staan uitgebreide beschrijvingen, kleurenfoto´s, gedetailleerde plattegronden, tekeningen en dwarsdoorsneden. Ook wanneer je op zoek bent naar een geschikt hotel, restaurant of uitgaansgelegenheid kan je deze gids raadplegen. De reisgids is te bestellen op Bol.com.
Aantal Pagina´s: 206
Adviesprijs: € 15,95

Trotter Toscane- Umbrië

Deze budgetvriendelijke reisgids geeft goede up-to-date informatie over de streken Toscane en Umbrië. Ook aan Pisa wordt uitgebreid aandacht besteed. Niet alleen de alom bekende bezienswaardigheden komen aan bod, ook unieke plekjes waar je normaalgesproken niet zo snel zou komen worden belicht. De Trotter Reisgids Toscane- Umbrië wordt vooral geprezen om de handige kaarten, de nuttige adressen en originele ideeën voor restaurants en hotels voor iedere budget. Bestel hem snel op Bol.com.
Aantal pagina´s: 420
Adviesprijs: € 16,95

Dominicus Toscane- Umbrië

De Dominicus Reisgids Toscane- Umbrië is leuk en luchtig geschreven. Er wordt vooral veel nadruk gelegd op kunst en historie. De belangrijkste bezienswaardigheden, musea en kunststukken komen ruim aan bod. Pisa wordt met zijn rijke verleden dan ook niet overgeslagen. De reisgids is voorzien van mooie kleurenfoto´s en er wordt ook verwezen naar handige websites, zodat je nog meer nuttige informatie kunt verzamelen over Pisa. Voor meer informatie over de Dominicus Reisgids Toscane- Umbrië kun je terecht bij Bol.com.
Aantal pagina´s: 325
Adviesprijs: € 19,95

Lannoo's reisgids Toscane

Alle hoogtepunten in Toscane worden in deze reisgids op een rijtje gezet. De belangrijkste steden komen in alfabetische volgorde aan de orde en natuurlijk hoort Pisa daar ook bij. Naast de beschrijvingen van de belangrijkste bezienswaardigheden krijg je ook praktische tips en worden er boeiende routes voor je uitgestippeld. Bijzonder zijn ook de speciale hoofdstukken die gewijd zijn aan onderwerpen als Toscaanse kunstenaars en hun legenden, de Toscaanse wijnen en de indrukwekkende tocht van Hannibal door deze streek. Deze achtergrondinformatie geeft deze reisgids net iets extra´s. Je bestelt de gids heel eenvoudig op de website van Bol.com.
Aantal pagina´s: 256
Adviesprijs: € 9,95

National Geographic Reisgids Italië

De reisgidsen van National Geographic zijn altijd van hoog niveau. Dit kan je dan ook verwachten van de National Geographic Reisgids Italië. Bijna heel Italië komt in deze gids aan bod, ook Pisa wordt in de schijnwerpers gezet. Alles wat je moet weten voor je stedentrip naar Pisa vind je hier; geschiedenis, cultuur, bezienswaardigheden, winkels, restaurants, hotels en uitgaansgelegenheden. Daarnaast zijn de teksten voorzien van prachtige kleurenfoto´s, die je er toe doen verlangen om direct naar Pisa te vertrekken. Op Bol.com en op de website van De Zwerver kun je meteen een exemplaar bestellen.
Aantal pagina´s: 399
Adviesprijs: € 23,95

Marco Polo Reisgids Toscane

Handig, klein, overzichtelijk en ook nog eens voordelig, dat zijn de kenmerken van de Marco Polo Reisgids Toscane. Het is dan ook de ideale gids voor wie snel een overzicht wil hebben van de hoogtepunten in Toscane. Natuurlijk staat Pisa daar ook bij. Binnen no-time weet je wat je absoluut niet mag missen aan bezienswaardigheden in Pisa, waar je moet zijn voor de interessantste museums, waar je lekker kunt eten en waar je de leukste souvenirs voor de thuisblijvers kunt kopen. De Marco Polo Reisgids Toscane is daarom misschien wel de meest effectieve reisgids als je op stedentrip naar Pisa gaat. Iets voor jou? Kijk op Bol.com of De Zwerver voor meer informatie.
Aantal pagina´s: 111
Adviesprijs: € 7,90

Toscane Blue Guide: Kunst Reisgids

Ben je in het bijzonder geïnteresseerd in kunst, dan is de Toscane Blue Guide: Kunst Reisgids misschien iets voor jou. Let wel op, want dit is een Engelstalige reisgids. Het accent in deze gids ligt, zoals de titel al doet vermoeden, heel sterk op musea en de culturele geschiedenis. De achtergrondinformatie en de beschrijvingen, die ondersteund worden door tekeningen, plattegronden en foto´s, zijn van hoge kwaliteit. Hoewel vooral Florence veel aandacht krijgt in deze reisgids, komt ook Pisa ruim aan bod. De Toscane Blue Guide: Kunst Reisgids is te verkrijgen bij De Zwerver.
Aantal pagina´s: 400
Adviesprijs: € 29,95