Vakantie Maastricht

(13)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Van Der Valk Hotel Maastricht

Het hotel bevindt zich in de wijk van Maastricht, langs de A2. Het fitnesscentrum is opgezet in samenwerking met meervoudig Olympisch- en wereldkampioen wielrennen Leontien Zijlaard - van Moorsel.

Vanaf € 89,- Alleen hotel

Golden Tulip Apple Park Hotel Maastricht

Hotel Golden Tulip Apple Park is een comfortabel hotel met gunstige ligging nabij de snelweg en het centrum. Ligging: Direct naast de snelweg A2, op ca. 3500 meter van het centrum. Bushalte nabij het hotel. Faciliteiten: Receptie, lift, lounge, Dreamz restaurant & bar (bestaande uit een à la carte en buffetgedeelte) e...

Vanaf € 63,- Alleen hotel

Hip Hotel St. Martenslane

Dit unieke en jonge hotel in het centrum van Maastricht biedt ruime, trendy kamers met extra lange bedden en gratis WiFi. Het Hip Hotel St. Martenslane ligt op slechts 200 meter van het Centraal Station van Maastricht.

Vanaf € 58,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »

Meer over Vakantie Maastricht

Maastricht is een stad in Zuid -Limburg. Maastricht is een stad die vooral bekend is door het Vrijthof. Voor vele mensen is het nog altijd een droom om daar nog eens op een terrasje te zitten. Vlakbij het Vrijthof is de Sint-Servaasbasiliek. Deze kerk is één van de oudste religieuze gebouwen in ons land. Maar Maastricht heeft nog veel meer om van te genieten. Wat te denken van de Markt en het schitterende Stadhuis. Om te winkelen ga je naar één stad in ons land, en die stad is Maastricht. Uitgaan is `verplicht` tijdens je verblijf in de stad. In elke uitgaansgelegenheid ontdek je de typische Maastrichtse gezelligheid. Naar Maastricht gaan kan in een relatief korte tijd. Je kunt erheen met de auto, met de bus en met de trein. In de stad moet je dan nog wel een hotel zoeken. Dat zal zeker de nodige tijd vergen dus laat dat hotel regelen maar over aan de vaklui. Ga eerst maar eens kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-maastricht. Je wordt nu wel erg enthousiast wat betreft Maastricht en je wilt er dan ook zo snel mogelijk naartoe. Boeken doe je dan via http://stedentrip.com/steden-maastricht.

Treinreis naar Maastricht

Bijna elk dorpje heeft een treinstation. Het kan zijn dat je in een stad over moet stappen. Alles bij elkaar ben je supersnel in de Limburgse hoofdstad. Je komt aan op het Centraal Station. Vandaar uit laat je je naar het centrum brengen met een taxi of je maakt gebruik van het openbaar vervoer. Nu moet je alleen nog een onderkomen regelen. Wil je alle informatie hebben over een treinreis naar Maastricht, ga dan maar eens kijken op de website van NSHispeed.

Autoreis naar Maastricht

Naar de hoofdstad van Limburg rijden met je auto is al een feest op zich. Je kunt binnendoor rijden of je kiest voor de autosnelwegen. De eerste optie duurt wat langer maar je zult veel zien en wil je een foto nemen, dan stop je even. Via de autosnelwegen ben je sneller in Maastricht. Het enige wat je nog moet doen, is een hotel zoeken. Daar zijn er genoeg van. Met jouw auto kun je elk moment weg en je hebt met het openbaar vervoer niks te maken.

Busreis naar Maastricht

Dit type reis is inmiddels erg geliefd. Dat komt op de eerste plaats omdat je zelf niet hoeft te rijden. De bus is uitgevoerd met een aircosysteem dus altijd een ideale temperatuur aan boord. Verder heeft de bus een toilet en een koffiebar. Met regelmaat stopt de chauffeur en kun je de benen gaan strekken. Om een praatje zit je nooit verlegen en je vormt al gauw een saamhorigheid met je medepassagiers. Er zijn reisaanbieders die je willen helpen met deze busreis en dat zijn www.effeweg.nl en www.gasamen.nl. Ook www.vannoodreizen.nl wil je graag van dienst zijn. Het enige dat je nog moet doen na aankomst in Maastricht, is een hotel opzoeken.

Combinatie auto met een hotel

Nu je weet dat jouw hotel al voor je klaarstaat, is het nóg aangenamer om naar Maastricht te rijden. En daar komt dan ook nog eens bij dat je in de stad geen hotel meer hoeft te zoeken. Een fijne en vertrouwde combinatie. En laat alles maar over aan reisaanbieders zoals www.kras.nl en www.dejongintra.nl. Uiteraard zijn er veel meer reisaanbieders die je graag terzijde willen staan. Kijk voor een totaal overzicht maar eens op stedentrip.com/hotels-maastricht.

Combinatie bus met een hotel

Completer kan niet! Je wordt zowat thuis voor de deur opgehaald. Je wordt in Maastricht voor de deur van je geboekte hotel afgezet. Je gaat de stad helemaal ontdekken en van alles genieten. Na je vakantie staat de bus je op te wachten voor de hoteldeur. In je woonplaats word je bijna voor de deur afgezet. Deze combinatie komt er steeds meer in, en dat is logisch. En boeken van deze combinatie gaat gebeuren via http://maastricht.gasamen.nl.

Combinatie trein met een hotel

Deze mooie combinatie is te boeken via http://maastricht.gasamen.nl/treinreizen/. Je stapt in de trein. Je reist rechtstreeks naar Maastricht of je moet een keertje overstappen. Voordeel is dat je uitgerust aankomt op het station. Nu is het nog een kwestie van een taxi nemen of met het openbaar vervoer reizen naar jouw hotel. Je bent natuurlijk daar van harte welkom!

Toon op kaart
Toon als lijst